2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOLE KARADŽIĆ SLAVIO TITULU PARTIZANA: Što se mene tiče, puno mi je srce! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.17 u 14:46

Partizan je osvojio 27. naslov šampiona Srbije, meč protiv Mladosti iz Lučana je iz lože stadiona u Humskoj gledao Tomislav Karadžić, bivši predsednik crno-belih i FSS.

Odmah posle pobede, dok je trajalo montiranje bine i priprema za dodelu pehara, Tomislav Karadžić dao je izjavu za ‘TV Partizan’ u kojoj je istakao da su crno-beli zasluženo poneli trofej Superlige Srbije.

– U teškoj godini Partizan je osvojio titulu. To nije slučajno, mora unutrašnja hemija da bude na svim nivoima prisutna. Čestitam svim strukturama kluba na izvarednom rezultatu. On može da bude i prevaga. Ulaskom u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, Partizan može da reši mnoge probleme, koji nisu od danas i koji su dugo prisutni – istakao je Karadžić posle utakmice.

Karadžić je uživao u atmosferi, posebno jer je dobio ovacije od strane navijača ‘parnog valjka’. Dodao je i da mu je puno srce jer Partizan izrasta u evropski tim.

– Atmosfera je prelepa, fudbal se igra zbog ljudi. Očito da je trener Marko Nikolić napravio dobar tim i da je Partizan pokazao da ima kvalitet. Izrasta u evropski tim, a Partizan je evropski klub. Što se mene tiče, puno mi je srce – dodao je Karadžić.

Izjava koja se neće baš svim ljubiteljima fudbala u Srbiji dopasti…

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

2 Komentara

    • Evo poštenjačine Toleta… I dalje vam nisu jasni prelazi, šamaranja, izostanak zabrana i slično ???
      Srbijo, tužna si…

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter