0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EKPE JUDO: Neko mora da ubije Spanulisa!

Objavljeno: 20.05.17 u 14:40

Šokantna izjava centra Fenerbahčea Ekpea Juda izazvala reakcije širom sveta, ali je vrlo brzo stiglo objašnjnje centra ‘kanarinaca’, sad se čeka rekacija Vasilisa Spanulisa.

U nedelju od 20 časova u Istanbulu Fenerbahče i Olimpijakos će se boriti za evropsku krunu. Turci su sinoć očitali lekciju Realu u polufinalu, dok je Olimpijakos po četvrti put na F-4 bio bolji od branioca trofeja CSKA iz Moskve. Ipak, pred veliko finale kao ‘bomba’ odjeknula je izjava centra Fenerbahčea Ekpea Juda na pitanje kako protiv Olimpijakosa.

Kill Bill (Ubiti, Bilija)! – odgovorio je visoki centar.

Ipak, stiglo je objašnjenje šokiranim predstavnicima medija.

– Nisam mislio bukvalno, naravno. Na terenu da ga ubijemo, poslednjih pet minuta. Neko to mora da uradi ako želimo da pobedimo – rekoa je Judo uz osmeh.

Željko Obradović nije hteo to da komentariše, jer kako kaže ne postoji igrač koji se može ‘ukrotiti’.

– Pokušali smo da zaustavimo Ljulja pa nam je sipao 28 peona. Moramo da imamo plan. Olimpijakos nije samo Spanulis, to je ekipa sa velikim brojem kvalitetnih igrača – rekao je Žoc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter