0
Evrokupovi

FOTO: DAILYMOTION PRINTSCREEN

LIGA EVROPE: Selta kasno krenula po iznenađenje na ‘Old Trafordu’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.17 u 22:59

Englezi će u Stokholmu igrati protiv Ajaksa.

Mančester je na svom ‘Old Trafordu’ igrao nerešeno sa Seltom 1:1 i izborio plasman u finale Lige Evrope jer je u Vigu pobedio minimalnim rezultatom.

Od samog početka je inicijativu imao domaći tim koja se na delu pokzala u 17. minutu. Markus Rašford je uputio fenomenalan centaršut sa leve strane, a još bolje je odreagovao Felaini i lako savladao golmana Alvareza.

Posle primljenog gola je u ofanzivu krenula Selta koja više nije imala šta da izgubi. Napadali su Španci, šutirali ka golu Romera, ali je uvek na kraju španski golman izlazio kao pobednik.

Žrtva ofanzivne taktike Selte koja je morala da juri rezultat je bio srpski internacionalac Nemanja Radoja koji je proveo 68 minuta na terenu, a zamenio ga je Bongonda.

Isti fudbaler je projektovao izjednačenje Selte u 85. minutu, asistirao je Ronkalji koji je uspeo da zatrese mrežu ‘đavola’, ali i da u duelu sa Bailijem zaradi crveni karton tri minuta kasnije, kao i defanzivac Mančestera.


Marouane Fellaini GOAL HD – Manchester United 1… by Highlights-Serie-A

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter