0
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HAOS U MANČESTERU: Tuča igrača, sudiji ispao crveni karton – pa isključio dvojicu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.17 u 23:12

Velika neizvesnost je eskalirala na ‘Old Trafordu’ večeras.

Došlo je do nešto većeg okršaja igrača Mančestera i Selte.

Junajted je imao prednost od jednog gola posle prve utakmice, početkom meča je postigao još jedan a Romero je toliko dobro čuvao mrežu ‘đavola’ da su se izabranici Žozea Murinja malo i opustili u finišu.

To je na pet minuta do kraja kaznio Ronkalja koji je doveo tim iz Viga na samo gol od finala, ali je samo nakon tri minuta zaradio crveni karton.

Posle jednog grubljeg prekršaja Valensije se Kabral našao na travi, a sudija Hategan nije mogao ni da zamisli šta će se nakon toga desiti. Nezadovoljstvo igrača Selte, a ujedno i Mančestera, je preraslo u koškanje u kojem su najveću ulogu imale ‘najvrelije glave’ oba tima.

To su Erik Baili i Pol Pogba sa jedne, kao i Ronkalja i Guideti sa druge. Ronkalja je udario defanzivca Junajteda, koji se posle okomio na strelca za Seltu, a ostali igrači su pokušavali da smire situaciju.

Sukob su imali i Pogba i Guideti, gde se Francuz izvukao kartona od rumunskog sudije jer je udario Šveđanina. Pravi primer su pokazali Vejn Runi i Jago Aspas koji su smirivali znanto neiskusnije saigrače.


Eric Bailly And Facundo Roncaglia Get Sent Off… by wifutty

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter