0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI PONOVO OSLABLJENI: Džikić izneo zanimljive podatke o sledećem rivalu Partizana

Objavljeno: 06.05.17 u 10:13

U 5. kolu Superlige Srbije, Partizan dočekuje čačanski Borac.

U prva četiri kola domaćeg šampionata, crno-beli su zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok sutrašnji rival ima pobedu manje.

Partizan će verovatno i večeras biti oslabljen neigranjem Vila Hečera, a odsustvovaće i Džamont Gordon. Centar Partizana, Uroš Luković pred utakmicu sa timom iz Čačka poručuje:

– Borac će sigurno želeti da u Beogradu odigra najbolje što može, mi jesmo favoriti, ali tu ulogu moramo i da opravdamo na terenu – istakao je Luković.

Trener crno-belih, Aleksandar Džikić je u najavi sutrašnjeg meča rekao:

– Naš sledeći protivnik ima dobro izbalansiranu ekipu, sa potpunom formacijom. Bekovska linija je miks vrlo iskusnih i igrača koji se dokazuju, dok je centarska linija vrlo pokretljiva i to im daje mogućnosti za određene adaptacije u igri. Na terenu uvek imaju tri beka, težište igre u napadu je na njima, ali je zanimljivo da su na poslednje tri utakmice tri različita visoka igrača bili prvi strelci – naglasio je Džikić.

Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“ je na programu večeras, 6. maja od 19:30 a prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter počinje tri sata ranije (16:30) na blagajni hale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter