3
Evrokupovi

POTRES IZ KATEGORIJE ‘TEKTONSKI’: Junajted menja demografsku sliku fudbala, imamo li transfer veka? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 04.05.17 u 11:03

Već neko vreme traje povezivanje i priča o interesovanju, ali je nakon poraza od 3:0 u polufinalu Lige šampiona protiv Reala iz Madrida čini se definitivno – Antoan Grizman stiže u Junajted. O ceni bolje da ne pišemo…

Antoan Grizman je u poslednje dve sezone eksplodirao, i od talentovanog krila prerastao u jednog od najzaslužnijih igrača za fantastične rezultate Atletiko Madrida. I nema spora da će, uprkos očajnoj partiji protiv Reala u prvom meču polufinala ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona (nije uputio nijedan šut ka golu „kraljevskog kluba“), Grizman biti jedna od glavnih poluga Mančester Junajteda u borbi za titulu u Engleskoj.

Grizman će sa Junajtedom potpisati petogodišnji ugovor vredan 79,3 miliona evra (280.000 funti nedeljno), dok će Atletiko inkasirati 89 miliona na ime obeštećenja. Dakle, Junajted će za Grizmana dati najmanje 170 miliona evra!

I sve to bez bonusa.

Iako još uvek nema zvanične potvrde – i teško da će je biti do okončanja evropskih mečeva ova dva tima – čini se da su Atletiko Madrid i Mančester Junajted rešili da propisno promene izgled fudbalske scene u Evropi.

Podsetite se najboljih poteza Grizmana u dosadašnjem toku karijere:

(Youtube/Teo CRi)

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter