0
Evropske lige

ROMA DOBIJA TRENERA: Emeri stiže u Rim?

Objavljeno: 21.04.17 u 10:42

Iako su mu pružili podršku nakon katastrofe protiv Barselone, čelnici Pari Sen Žermena već traže naslednika Unaja Emerija, za kog italijanski mediji, pre svih „Gazeta delo Sport“, prenose da će naredne sezone sedeti na klupi Rome.

Kako piše ovaj list, Emeri je već postigao dogovor sa Romom, i na klupi „vučice“ će provesti naredne tri godine.

Emeri je pre dolaska na „Park prinčeva“ trenirao Sevilju, sa kojom je tri puta za redom osvajao Ligu Evrope (2014, 2015. i 2016), da bi ovog leta preuzeo „svece“, sa namerom da konačno dođe u situaciju da se bori za trofej Lige šampiona.

Ipak, na tom putu se isprečila Barselona, a kako su čelnici modernih „velikana“ najčešće veoma nestrpljivi, Emerijevo vreme u Parizu lagano ističe.

Još uvek nema naznaka ko će ga zameniti, a on će u Romi pokušati ne samo da prekine dominaciju Juventusa, već da stvori ekipu koja će imati težinu i u Evropi, pošto će imati pomoć saradnika iz Sevilje i novog sportskog direktora Rome, Ramona Rodrigeza Verdeha Monćija.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter