0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

PRETENDENT NA TRON SE OSIPA: Veliki rival Srbije na Eurobasketu bez još jednog NBA igrača!?

Objavljeno: 16.04.17 u 19:13

Reprezentacija Francuske uvek spada u najuži krug konkurenata za medalju na velikim takmičenjima, ali na ovogodišnjem prvenstvu „Starog kontinenta“ nastupiće žestoko oslabljeni.

Nakon što je definitivno poznato da se Toni Parker oprostio od nacionalnog dresa, a Nikolas Batum potvrdio da će propustiti ovo reprezentativnu akciju, „trikolore“ su zadesili novi problemi.

Naime nakon što je u sinoćnjem meču protiv LA Klipersa Rudi Gober doživeo povredu kolena, čiji intezitat još uvek nije poznat, šokantna vest Francuzima je stigla i iz Orlanda.

Pouzdani šuter tima sa Floride, Evan Furnije, takođe muči muku sa povredom zgloba i prema poslednjim iformacijama njegovo učešće na Eurobasketu je pod velikim znakom pitanja.

-Uskoro ću se sresti sa Koleom, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo. Uskoro bi trebalo da posetim specijalistu povodom mog zgloba, a moje nastup na EP će zavisiti od procene doktora. Moje igranje u reprezentaciji nije gotovo, nisam stavio tačku na to, ne povlačim se iz reprezentacije-, izjavio je Furnije za francuski „L’Ekip“.

Ipak budući da je poznato koliko NBA ligaši brinu o svojim igračima i kakav je njihov stav po pitanju nastupa evrpskih igrača za reprezentaciju, vrlo je moguće da će Francuzi na Eurobasketu nastupiti i bez jednog od svojih najboljih šutera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter