0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

KAO U STARA DOBRA VREMENA: Ferguson ponovo seda na klupu Junajteda

Objavljeno: 21.03.17 u 10:06

Legendarni Škot će ponovo predvoditi svoje „crvene đavole“ ali ovoga puta samo u revijalnoj utakmici na kojoj će učestvovati mnoge zvezde fudbala.

Ser Akeks Ferguson imaće priliku da se 4. juna barem malo podseti na period u kojem je predvodio Mančester junated do istorijskih uspeha i ponovo stane uz liniju “ Teatra snova“, na revijalnoj utakmici koja je upriličena u čast Majkla Kerika koji i dalje brani boje Junajteda.

Najtrofejniji trener u istoriji Mančestera  predvodiće na ovom meču generaciju iz 2008. godine, koja je osvojila treću a za sada i poslednju titulu evropskog šampiona, trijumfom u moskovskom finalu nad Čelsijem.

Protivnički tim „reprezentacije zvezda“ predvodiće Hari Rednap a za njega će nastupiti izmeđuostalog Frenk Lampard, Stiven Džerard, Majkl Oven… Sve u svemu spektakl na „Old Trafordu“ je zagarantovan je zagarantovan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter