5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Željko razočarao Delije, ali ne i Jasikevičijus (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 21:04

Fenerbahče na iznenađenje mnogih poražen od Baskonije na svom parketu, dok je Žalgiris u Kaunasu bio bolji od Panatinaikosa.

Posle tri odigrana meča u ovom kolu Evrolige Crvena zvezda ne može biti potpuno zadovoljna. Naime, jedan od glavnih konkurenata crveno-belih Baskonija savladala je kao gost Fenerbahče 79:74 i tako pokvarila proslavu 57. rođendana Željka Obradovića. Bio je ovo veoma zanimljiv meč u kome je Baskonija vodila skoro sve vreme. Imala je i ‘plus deset’ 49:39, ali joj je Fener sve vreme disao za vratom. Bogdanović je 24 sekunde pre kraja smanjio na 74:76, Larkin je pogodio jedno bacanje za 77:74, a onda je Judo morao da šutira za tri poena, nije pogodio, ali jeste Tili iz kontre za konačnih 79:74.

Baskijce je do pobede vodio Larkin sa 19 poena, dok je Luiz dodao 10. Sa druge strane briljirao je Bogdanović sa 26 poena, Datome je dodao deset, dok je Kalinić ubacio osam. Ipak, nedovoljno da se u Istanbulu savlada Baskonija.

Jedan rezultat ipak ide Zvezdi na ruku, a to je pobeda Žalgirisa nad Panatinaikosom 64:58. Dugo je na ovom meču vodio grčki tim, imao je sedam poena prednosti pred poslednju četvrtinu 41:34, ali je onda Žalgiris aktivirao artiljeriju i ubacio neverovatnih 30 poena za deset minuta, četiri manje nego za prve tri četvrtine zajedno. Sa druge strane PAO se zaustavio a svega 17 poena u veoma neefikasnoj utakmici.

Kod pobednika je Vesterman ubacio 14 poena, a Milanakis 13, dok su se kod Grka istakli Papas sa 13 i Singlton sa 11 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

5 Komentara

  1. Kao nije rumeneo i skakao na sudije , samo zbog rođendana ??? Svi koji su mislili da je Srbin , videli su pravo lice čoveka bez trunke morala. Ako je Bog na našoj strani , voleo bih njega protiv Zvezde u razigravanju za F4 !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliki srbin pokazao ko je dozvolio je da ga pobedi nejaka Baskonija i da otvori vrata Efesu i darusafaki da bi izbacili Zvezdu svaka cast zoc pokazao si ko si u stvari i posle se cudis sto te publika u Srbiji ne voli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter