0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Ponosan sam što Divac govori tako o meni, ali neću da diskutujem o NBA (FOTO)

Objavljeno: 02.03.17 u 13:10

Na društvenim mrežama je reprezentativac dao svoj stav povodom najave Divca.
Legendarni srpski košarkaš koji trenutno radi u Kingsima je izjavio da će Bogdan Bogdanović od sledeće sezone igrati u NBA, što igrač Fenerbahčea nije želeo da komentariše.

Logično, navijači turskog kluba su uzdrmani povodom odlaska jednog od najboljih igrača, s toga je Bogdanović morao na svojim društvenim mrežaam da im se obrati i umiri ih.

Odlazak nekadašnjeg košarkaša Partizana je neizvestan, tako da je i on sam izjavio da mu je jedini cilj da pruža što bolje partije za tim Željka Obradovića.

bogdan
FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

– Hoću da prokomentarišem medijske navode u vezi sa Sakramento Kingsima i sa mnom, jer dobijam mnogo pitanja navijača u vezi sa mojom budućnošću. Ponosan sam i osećam čast što Vlade Divac govori tako pozitivno o meni kao košarkašu. On je srpska košarkaška legenda. Ali, da razjasnim, neću diskutovati o NBA ligi ili donositi odluku o mojoj budućnosti pre nego što moja sezona sa Fenerbahčeom bude završena. Oduvek sam živeo u sadašnjosti i volim da igram za Fenerbahče. Fokusiran sam na to da uradim sve što mogu da pomognem Fenerbahčeu da ostvari ciljeve koje smo postavili zajedno, kao tim, napisao je Bogdan Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter