7
Domaći fudbal

BLIŽI SE PRAZNIK FUDBALA: Poznate cene ulaznica za 153. večiti derbi!

Objavljeno: 21.02.17 u 14:42

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je cene ulaznica za duel sa Partizanom, koji će se odigrati 4. marta. na stadionu „Rajko Mitić“.

Crveno-beli će na rođendan kluba na svom stadionu ugostiti najvećeg rivala i očekuje se da stadion bude dobro popunjen za ovu utakmicu. Evo i po kojim cenama ćete moći da nabavite ulaznice za istu.

Karte za tribine sa najvatrenijim navijačima, odnosno za jug i sever, prodavaće se po ceni od 600 dinara. Cene karte za istočnu tribinu biće 1000 dinara, dok za zapadnu tribinu gledaoci morati da izdvoje 1200 dinara. 

Ulaznice za VIP lože 1 i 2 prodavaće se po ceni od 2000 dinara, dok je za pogled iz VIP galerije neophodno izdvojiti 3000 dinara.

Termini početka prodaje ulaznica biće naknadno objavljeni.

0
0

7 Komentara

  1. Ajde da ih i tom sportu rashodujemo na proste činioce jer su bespotrebno poleteli.Nemaju više od dva solidna igračaa umislili da pustaju kišu.Ovog Evertona uzdižu u oblake a čovek pojma nema,samo trči i bije kao lud,ne zna da doda loptu na 5 metara.Za njega je Donald igračina,što će i dokazati onima kojima fudbal nije jača strana.Zreli su za 2-3 razlike,kao i na početku prošle sezone kad ih je Hugo torpedovao,samo sada će to Boaći da nastavi,po svemu sudeći.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..a da li je poznato tj. da li je FKP ‘dozvoljeno’ da igra u KOMPLETNOM SASTAVU..??!!! Da li ce do pocetka 153 ‘derbija’ biti poznati „kuvari“ tj. IMENA trovaca ‘samo’ kosarkasa Partizana na finalnom turniru KRK !!! STOP TROVANJU I RASIZMU U SRBIJI !!! STOP ABOLIRANJU KLEPTOMANA !!! STOP SPINOVANJU IZ CRVENE KUHINJE ZLA I RAZDORA SRBIJE !!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,……………….,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. ..a da li je poznato tj. da li je FKP ‘dozvoljeno’ da igra u KOMPLETNOM SASTAVU..??!!! Da li ce do pocetka 153 ‘derbija’ biti poznati „kuvari“ tj. IMENA trovaca ‘samo’ kosarkasa Partizana na finalnom turniru KRK !!! STOP TROVANJU I RASIZMU U SRBIJI !!! STOP ABOLIRANJU KLEPTOMANA !!! STOP SPINOVANJU IZ CRVENE KUHINJE ZLA I RAZDORA SRBIJE !!!
    …………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  4. Gdk sa izmenjenim nikovima u vidu rečenica. Sam se sebi smeješ. Zamlaćenko u četiri zida. Sam sebi klikćeš plusiće i drugima deliš minuse. Mnogo je tebi dosadno samosmehu. Sanjariš, ćokije, bankomate, mutante…dolazi lepše vreme pa neka te malo izvedu izvan zatvorenog prostora da prošetaš i izluftiraš

    0
    0
    Odgovori
  5. ..a da li je poznato tj. da li je FKP ‘dozvoljeno’ da igra u KOMPLETNOM SASTAVU..??!!! Da li ce do pocetka 153 ‘derbija’ biti poznati „kuvari“ tj. IMENA trovaca ‘samo’ kosarkasa Partizana na finalnom turniru KRK !!! STOP TROVANJU I RASIZMU U SRBIJI !!! STOP ABOLIRANJU KLEPTOMANA !!! STOP SPINOVANJU IZ CRVENE KUHINJE ZLA I RAZDORA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ..a da li je poznato tj. da li je FKP ‘dozvoljeno’ da igra u KOMPLETNOM SASTAVU..??!!! Da li ce do pocetka 153 ‘derbija’ biti poznati „kuvari“ tj. IMENA trovaca ‘samo’ kosarkasa Partizana na finalnom turniru KRK !!! STOP TROVANJU I RASIZMU U SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter