0
Ostali sportovi

PRIHOD IDE U HUMANITARNE SVRHE: Balkanijada poslednja provera pred EP 2017. u Beogradu

Objavljeno: 20.02.17 u 15:52

Čarobna Arena i najbolji atletičari Srbije za samo 200 dinara, prihod odlazi u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Poslednja provera forme pred predstojeće Evropsko prvenstvo u dvorani, u beogradskoj Kombank Areni (3- 5. Mart 2017), biće Balkanijada. Nema sumnje da će za naše asove ovo takmičenje mnogo značiti, iako je optimalna forma zacrtana za sam početak marta i EP.

U svakom slučaju pravo vreme da se podvuče crta na onaj pripremni period i da se svedu računi. Naši reprezentativci ističu da su spremni, da su pripreme obavljene na pravi način i da s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Kombank Areni na EP.

Španović, Kolašinac, Terzić, Dudaš i ostali daće sve od sebe da u Kombank Areni, u generalnoj probi, na Balkanijadi 25. februara, pokažu našim ljubiteljima atletike da s pravom sportska javnost Srbije očekuje uspehe i medalje na Evropskom prvenstvu u dvorani.

S obzirom da su ulaznice za ovaj događaj svega 200 dinara i da će pred Beograđanima u Kombank Areni prodefilovati, uz naše najbolje atletičare, i sijaset sjajnih atletičara s Balkana i da je ovo, rekosmo, prava generalna proba za EP u istoj ovoj dvorani, to je u neku ruku i generalna proba za naše navijače. Da uživo vide i upoznaju najbolje što naša atletika trenutno ima.

A kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše. I zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u Kombank arenu i bodre naše atletičare. I sada i na Evropskom prvenstvu, početkom marta.

Karte za Balkanijadu krenule su u prodaju 07. februara 2017. i mogu se naći na biletarnicama EVENTIMA. Sav prihod od prodaje karata otićiće u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter