0
Evropske lige

ZLATANE, SLUŠAŠ LI ŽENU: Zanosna Helena digla glas, opet želi u Italiju – sprema li se transfer decenije? (FOTO)

Objavljeno: 16.02.17 u 10:32

Do sada ju je gotovo uvek slušao, hoće li i ovog puta?

‘Crv sumnje’ da bi Zlatan Ibrahimović na kraju sezone mogao da napusti Mančester junajted raste sa svakim novim kolom i kiksom ‘đavola’ u Premijer ligi. I sam je nekoliko puta to nagovestio, a stvar je dodatno dobila na težini sada kada je glas podigla Zlatanova supruga, lepa plavuša Helena Seger.

Ibrina prva i najveća ljubav još iz ranih igračkih dana često je imala presudnu reč u njegovim promenama klubova, a najbolje se osećala dok su Ibrahimovići boravili u ‘gradu mode’, Milanu.

Zlatan-Ibrahimovic-wife-3

Sada bi, prema pisanju švedskog ‘Expressen-a’, Helena želela da se Zlatan, deca i ona ponovo vrate ‘na čizmu’, a ne bi imala ništa protiv da to umesto Milana bude – Napulj.

Pitajte prvog čoveka Napolija, Aurelija De Laurentisa, koji je zaintrigirao Evropu izjavom o ‘nekom tamo fudbaleru Mančestera’.

– Moje pojačanje iz snova? To je igrač koji je gigant i trenutno igra u Mančester junajtedu. Bio mi je gost na večeri u Los Anđelesu i mogu vam reći da je izuzetno fin momak, iako uvek izgleda ljutito – izjavio je prvi čovek Napolitanaca, a zatim se nadovezao:

– Znate o kome se radi, zar ne?

Jasno je svima bilo da je u pitanju Zlatan, koji je u Italiji igrao za sva tri najveća kluba: Juventus, Inter i Milan. Zašto na taj spisak ne bi dodao i tim koji redovno igra Ligu šampiona i ne strahuje od izostanka evropskih takmičenja, kao što je to slučaj sa timom sa Old Traforda.

A i uticaj lepe Helene bi mogao da prevagne da dobijemo ogromne potrese u letnjem transfer roku.

Helena Seger Ibrahimovic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter