8
Evroliga

FOTO: Twitter

EVROLIGA: Loše vesti za Zvezdu iz Istanbula, Fener ostavio Darušafaku u životu (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.17 u 19:55

U premijernom meču današnjeg programa 22. kola Evrolige Darušafaka je savladala Fenerbahče 72:65 i ostala u igri za Top 8 fazu Evrolige.

Nadale su se Delije da bi četa Željka Obradovića mogla da zaustavi Darušafaku na putu da se približi Crvenoj zvezdi, ali se to nije dogodilo. Tim Dejvida Blata je slavio 72:65 i tako ostao u igri za Top 8 fazu Evrolige.

Početak meča pripao je Fenerbahčeu koji je prvu deonicu rešio u svoju korist 20:10, ali se Darušafaka brzo revanširala sa 24:11. Pobednik je rešen u poslednoj deonici u kojoj je tim Dejvida Balata ‘kanarince’ savladao sa 25:18 za ukupnih 72:65.

‘Zelene’ je do pobede vodio Klajburn sa 20 poena, Žižić je dodao 14, a Vonamejker 12 koševa. Sa druge strane odličnu partiju imao je Bogdanović sa 18 poena uz loš šut za tri 1-7, Judo je ubacio 14 poena, koliko i Dikson.

Evroliga tab

0
0

8 Komentara

  1. Kada su drugi gubili od vas,pa i taj Fenerbahce,da li su navijaci ostalih ekipa govorili da ste namestili?Jel to samo vi smete da pobedite jaceka od sebe,ne razumem…A kad je prosle godine u nebitnoj utakmici u poslednjem kolu pobedio Efes da bi vi isli dalje,sta sa tim?Izgleda vam je vas dirigent utuvio sad u glavu da je ne samo partizan,nego cela evropa protiv vas…Gledajte sebe,imali ste zicer protiv Efesa,niste ga iskoristili,i sad frka da li ce se proci,pa vam drugi krvi…nadam se vasem top 8,iskreno jer to odgovara Partizanu,jer necete biti 100 posto mislima u ABA,pa mozda i imamo neke sanse…ovako,ako vi ispadnete,tesko vas mozemo na tri dobiti!Ali opet,sve je to sport…

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle se pita zasto mu skandiraju Zeljko Turcine, pusta Turke a grize protiv Zvezde, da je glup kao sto se pravi ne bi imao toliko titula

    0
    0
    Odgovori
  3. Добио би Жељко, да је Партизан у питању. Још једном показује своју величину (наравно, иронично речено). Ипак, у Звезди су, надам се, свесни да само сопственим залагањем, као и до сада, могу да остваре циљ – плеј оф Евролиге. Верујем у тај успех. Жељко је одавно показао свој карактер (посебно у кризним тренуцима репрезентације) и не треба више трошити речи на њега.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter