0
Evroliga

EVROLIGA: Armija bez Tea pregazila Bamberg, Žoc bez milosti za svoje

Objavljeno: 19.01.17 u 20:32

Start 18. kola Evrolige obeležili ubedljivi trijumfi Moskovljana i Fenera. CSKA je kod kuće nadigrao Bamberg, rezultatom 85:64, dok je Fenerbahče razbio PAO sa 84:63.

Ekipa CSKA meč je prelomila sredinom druge četvrtine, kada je polako uspostavila dvocifrenu prednost i pred veliki odmor obezbedila zalihu od 11 poena.

Nastavak meča u potpunosti je pripao domaćinu, koji je u 25. minutu meča imao velikih 58:37, pa je ostatak meča bio čista formalnost.

Najefikasniji u ekipi Dimitrisa Itudisa bio je Nando De Kolo koji je ubacio 26 poena uz pet asistencija i četiri skoka, dok su kod gostiju jedini bili raspoloženi Danijel Tis sa 16 i Nikolo Meli sa 15 poena.

Ništa više uzbuđenja nije bilo ni na meču u Isantbulu, koji je mnogo obećavao. Ipak Željko Obradović, nije imao milosti za svoj bivši klub, koji je tako platio ceh za poraz Fenera u Beogradu.

Ovaj meč je praktično rešen već posle prvih 10 minuta, nakon kojih je domaćin došao do 11 poena prednosti. Ta razlika se kako je vreme odmicalo samo uvećavala, dostigavši u poslednjoj deonici i maksimalnih 68:45.

Najbolji u redovima turske ekipe bio je Luiđi Datome sa 16 poena, dok je Jan Veseli ubacio 13.  Naši reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinć ubacili su 7, odnosno 6 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter