1
Evropske lige

PADA REKORD: Jedan od najboljih fudbalera sveta stiže u Mančester Junajted (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.17 u 13:53

Antoan Grizman ovog leta napušta Atletiko Madrid, i naredne sezone bi trebalo da bude jedan od nosilaca igre Mančester Junajteda.

Grizman već dve godine figurira kao pojačanje Mančester Junajteda, ali su, prema pisanju portala „Independent“, tek na inicijativu Žozea Murinja čelnici tima sa Old Traforda prelomili i pristali na uslove koje traži Atletiko.

Cena? Sto miliona funti, čime bi nadmašio sumu koju je Junajted dao za Pola Pogbu pred početak ove sezone (89 miliona funti). 

Junajted bi tako nastavio sa dovođenjem velikih imena na „Teatar snova“, pošto bi nakon Ibrahimovića, Mhitarijana i Pogbe, Grizman bio četvrti fudbaler svetskog kalibra koje je pojačao ekipu Žozea Murinja.

Smeši nam se veselo leto, pogotovo ako se uzme u obzir da „Jorgandžije“ žele da vrate Dijega Koštu u ekipu, nakon što je reprezentativac Španije ušao u sukob sa trenerom Konteom i ostatkom svlačionice Čelsija

(Youtube/Teo CRi)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter