0
Evropske lige

ŠOU ’ĐAVOLA’: Ibra toliko ’isprozivao’ Pogbu da je morao da upadne na intervju sa Anrijem (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.17 u 11:22

Zanimljiv intervju dva velika napadača upotpunio je Pol Pogba.
Tjeri Anri i Zlatan Ibrahimović su za „Skaj Sport“ govorili o impozantnoj karijeri Šveđanina, kada se u jednom trenutku u prostoriji pojavio Pol Pogba.

Čim je Ibrahimović primetio mladog saigrača, iskoristio je priliku da ga pred kamerama slavne televizije i njegovim starijim sunarodnikom „pecne“:

– Priđi, priđi, sedi pored velikih igrača ovde, ako želiš da budeš sa velikim fudbalerima, priđi, rekao je Ibrahimović Pogbi ugledavši ga, što je u velikoj meri nasmejalo bivšeg napadača Arsenala koji je bio u ulozi novinara.

Nakon što je mladi Francuz iz veznog reda Mančestera ušao u kadar, Šveđanin nije prestao da se šali na njegov račun.

– Priđi, ali samo ćeš slušati, nećeš pričati. Sedi na pod, kazao je Ibra.

Usledilo je nezgodno pitanje Anrija upućeno napadaču Mančestera, a odnosilo se na trenere Junajteda i Sitija. Nekadašnji špic Barselone je Zlatana pitao ko je bolji, Murinjo ili Gvardiola.

– Dva sjajna trenera i dve različite osobe. Imao sam priliku da radim sa obojicom, da pobeđujem sa njima, ali jedan me je motivisao više nego drugi, rekao je Zlatan Ibrahimović.

Ubrzo je Pol Pogba morao da napusti emisiju, a prilikom pozdravljanja sa zemljakom je Anriju nešto poručio na maternjem jeziku, što napadaš „đavola“ nije razumeo te je kratko poručio:

– Živela Francuska, ili na francuskom jeziku, kako je Zlatan i rekao, „Viva la Frans“.

(Izvor: YouTube/AOne Bucks)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter