28
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIĆE BURE: Rešenje za Partizan – selidba u treću ligu? (FOTO)

Objavljeno: 12.01.17 u 13:17

Srđan Dragojević je osvedočeni navijač Partizana, a nije propustio priliku ni da prokomentariše novonastalu situaciju i izbacivanje kluba iz evrokupova za narednu sezonu.

Dragojević, jedan od najboljih reditelja u istoriji Srbije, poznat je kao neko ko nema problem da kaže šta misli, i ovog puta je krajnje otvoreno prokomentarisao situaciju u omijenom klubu.

Iako je situacija dosta različita, ipak je lako primetiti da navijači crno-belih polako ali sigurno gube strpljenje, pogotovo ako se uzmu u obzir neki nerezonski potezi uprave…

 

TEMA DANA: Svetski mediji bruje o Partizanu (FOTO)

 

Da li je Dragojević u pravu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

28 Komentara

  1. Partizan ima dug 15 miliona evra, Zvezda kao najveća PROPALA TVOREVINA duguje 75 milona evra, ljudi o čemu mi pričamo?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je ganci, imas problem sa identitetom,a? Nije srbin ko se busa i pise linijske transparente da iskaze svoj bol i tugu in-tolerabilnu vec ko igrama u Evropi donosi deceniju i po unazad bodove za Srbiju i sve klubove pa i vas. Rado cu te sresti ganci da ti dam cigarilos da popusis. Dosta ste vi doneli zla srpskom fudbalu jer ne umete posteno,samo mufte.
    Evo znam jednog africkog centRfora,ime mu je Sypa m’ Tiu Stau, ,kupite ga ,odusevice vas, zabija golcine bez zadrske!!! Takvog trebate. A i Dragojevicu za trecu ligu pokvarenih krastavaca na kojim rastu i paradajz blizanci .Kukumare su crne a paradajzi su bele boje.Ziva egzotika! Prelepa kombinacija, obozavacete je. Prijatno, bonobo na dezuri!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vidim ovde sve goli cigos,trijumfalizam na nivou i stara matra . Od vas sa tako primitivnim strastima nista i ne ocekujemo. Partizan je jaci od sudbine,a vi ste prema tome siroti mali underbridgeri.
    E,sad u vezi Dragojevicevog bednog snishodljivog tvita…. Daalje ti kuca filmadzijo od Partizana. Jadni mali mufloncicu , i to je ljubav prema Klubu?! Nema te nikad i nigde kad je potrebno da se javis a sad si nasao da iskazujes cistotu ,pacenice jadni. Ti i takvi kao ti ste ocigledno jedva docekali ovu situaciju. Evo i ja zelim da ti finansijski propadnes i postanes golotinjos, svakako si se pridruzio ovim gestom onima koji nemaju nista ,underbridgerima.I ja cu prvi da odtvitam kako treba da posteno riknes nego da sve ucinis za spas! Ti si velika bruka medju nasim redovima. Ali, od sada nisi,zauvek jer nam takvi cistunci i pravednici ciste duse nisu potrebni. Nauci nesto od velikog Emira i na polju sportskog ferpleja prema sopstvenom sebi!

    0
    0
    Odgovori
    • Bednice bedni j… te i Dragojevic i Kusturica smradino glodarska!
      Od 100 komentara na Zvezdinim vestima 200 glodarskih!

      0
      0
      Odgovori
  4. To je odavno trebalo da se desi,samo 3.liga im je premija,oni zasluzuju beton ligu,za sve mahinacije koje su decenijama radili i sve namestaljke koje su odradili,po kojima su neprevazidjeni i u narednih 100 godina i to kad se ne bi takmicili.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja sam Delija otkako znam za sebe ,ali ovo je sramno od UEFE šta je uradila Partizanu, sad možemo svi da pametujemo .Nije ovde samo pojedinac kriv nego Državni sistem ,FSS, ITD. Ubili su volju Partizanovim i igračima i navijačima. Bez Partizana ,nema ni Crvene zvezde.Sad možemo da se spprdamo sa našom ligom,Neko treba debelo da plati što nam uništavaju ligu i i naj bolje klubove ,a i nama navijačima svoih su oduzeli draž istarast navijačku .PARTIZANOVCI GLAVU GORE I ZVEZDAŠI VAS PODRŽAVAJU,BORITE SE ZA SVOJ KLUB.

    0
    0
    Odgovori
  6. samo polako pitanje je sta ce biti. mnogo veci problem je naci pravu upravu jer je to mnogo bitnije za buducnost kluba
    od jedne sezone igranja evrokupova..

    0
    0
    Odgovori
  7. Može partizan u treću ligu.ali zajedno sa zvezdom.jer i oni duguju duplo više.dok im država pomaže a narod gladuje.

    0
    0
    Odgovori
  8. Dok je Karadzic bio tu nije trebalo da se tera zlo,rezim zla i sta sve ne,a? Tada vam je bilo lepo? Kada su padali prelazi iz 1-2 i iz 2-1 i pljustali na sve strane? Pa onda prvom prilikom kada je Zvezda imala magicni preokret protiv OFK-e odmah je bilo ‘ma to Terzic sredio’…
    A Karadzic nije sredjivao? Kako je sisao sa funkcije i Partizanu krenulo lose odmah ne valja,oni krivi.Podrazumeva se da je nas fudbal namesten,uvek je i bio,na sve strane,ali ako ste godinama cutali na to dok je vama odgovaralo u Partizanu ne ocekujte da ce nesto da se promeni prvom prilikom kada vi dignete glas protiv nekoga,niste merodavni za tako nesto

    0
    0
    Odgovori
  9. Nismo i nikada necemo biti isti. Pa poslusajte samo reči njihovih i nasih navijackih pesama. U ganskim sve Krajina,Dinara ,Zelengora,Kolasin i sta ti ja znam koji delovi svete Srpske zemlje narečja.Sve im se svodi na mrznju prema ustasama i ko god misli drugačije od njih,njihov je vekovni neprijatelj. Prazilul im jos uvek viri,a oni bi da nekom daju moralne pridike. Mi smo nasu petu kolonu odavno prepoznali i stalno je prozivamo a ovi jadnici gani im stalno klicu i podrzavaju ih??? Nismo isti…

    0
    0
    Odgovori
    • Alo jadnice,ti ne vidis dalje od nosa.Cija je pesma kad palme nisu grane?Naravno da potice iz iste zemlje gde je formiran tvoj mali klub a koliko ste prepoznali petu kolonu,govori to sto su vam vodje navijaca iz te pete kolone i oni vam vode i navijanje i trguju drogom na tribinama.

      0
      0
      Odgovori
  10. Treća liga za Partizan bez briga, već je jasno da će Zvezda sledećih pet godina biti šampion. To je prilika da se Partizan očisti od dugova i vrati se jači nego ikad. Treba prodati pod hitno Leonarda, Evertona, Đurđevića i ostale za koje se može uzeti novac, vratiti dugove i krenuti od nule treću ligu, ubaciti omladince i za koju godinu biće to veoma perspektivna ekipa.

    0
    0
    Odgovori
  11. Slazem se sa njim, ALI, PRVO FKcz PRE NAS TREBA DA ODE U 4 LIGU, PA TEK ONDA MI U 3 I SVI ZAJEDNO DA OTERAMO SMUTLJIVCE, MULJATORE, SLUGE ZLA SVAKOG REZIMA IZ NASIH SPORTSKIH DRUSTAVA, KAO I DA SE VEC JEDNOM IZVRSI PRIVATIZACIJA, PA KO BUDE BOLJI U KOSARCI NEKA BUDE, takodje i u fudbalu, a i u SVIM OSTALIM SPORTOVIMA !!! SPORT-SPORTISTIMA, NEUSPESNE LJUDE I PROPALE ‘POLITICARE’ PROTERATI IZ SPORTA I SPORTSKIH KLUBOVA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter