0
Tenis

FOTO:STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Srpske teniserke saznale imena protivnica u kvalifikacijama

Objavljeno: 11.01.17 u 17:57

Srpske teniserke Aleksandra Krunić, Nina Stojanovič i Ivana Jorović saznale su imena protivnica na putu ka prvom ovogodišnjem grend slemu.

Nina Stojanović, trenutno 140. teniseka sveta, će se u prvom kvalifikacionom dulelu sastati sa Grkinjom, Valentinom Gramatikopulu, koja na VTA listi zauzuma 211. poziciju. Ukoliko prebrodi prvu prepreku, nredna protivnica Stojanovićevoj će biti bolja iz duela Hozumi (Japan) – Zidanšek (Slovenija).

Treće kolo moglo bi da donese i srpski dvoboj ukoliko se i Nina Stojanović i Ivana Jorović probiju do te runde.

Ipak da bi do tog dvoboja došlo Jorovićeva (181. na listi) mora da najpre u prvom kolu savlada 155. teniserku sveta Viktoriju Tomovu iz Bugarske a zatim i bolju iz duela Kuvata (Japan)- Šinikova (Bugarska).

Aleksandra Krunić, koja je postavljena za 17. Nosioca, će u prvom kolu odmeriti snage sa Holanđankom, Lesli Kehovom, koja se nalazi na 182. Mestu VTA liste. Ukoliko položi prvi test, 144. teniserka sveza će se u narednoj rundi susresti sa pobednicom meča Karatančeva (Bugarska) – Blinkova (Rusija).

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter