0
Evropske lige

PROMENE U TORINU: Evra se vraća kući, Pjanić dobija društvo iz reprezentacije?

Objavljeno: 06.01.17 u 18:10

Kako se u medijima spekuliše Patris Evra bi mogao da se vrati na mesto gde se proslavio, Juventus mu našao zamenu u Bundesligi.

Francuski reprezentativac je navodno veoma nezadovoljan statusom u timu, iz kojeg ga je ove sezone u potpunosti istisnuo Aleks Sadnro pa ozbiljno razmišlja o promeni sredine.

Nakon glasina koje je na društvenim mrežama pustio njegov bivši saigrač, Rio Ferdinand počelo je da se šuška da bi Evra, mogao da se vrati na „Old Traford“ gde je doživeo najsvetlije trenutke svoje karijere.

Ipak trener „crvenih đavola“ Žoze Murinjo za sada se nije oglašavao povodom toga pa je još uvek nepoznato koliko ima istine u tome ali spejkuliše se da postoje šanse da do toga dođe.

Međutim izveno je da će levi bek napustiti Juve tokom ove zime a još jedan klub koji je zainteresovan za njegove usluge je španska Valensija, koja takođe želi i napadača Simonea Zazu koji se trenutno nalazi na pozajmici u Vest Hemu.

Da je rastanak sa Evrom blizu govori i činjenica da Juventus već uveliko traga za njegovom zamenom a za oko im je zapao igrač Šalkea, Sead Kolašinac. Dvadesettrogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je zapaženim partijama u timu iz Gelzenkirhena skrenuo pažnju na sebe a kako mu ugovor sa nemačkim timom ističe za šest meseci, već je sada slobodan da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter