1
Košarka

KAZNA TURSKOG SAVEZA: Suspenzija za Nikolu Kalinića

Objavljeno: 06.01.17 u 12:40

Srpskog košarkaša će skupo koštati ispad protiv Efesa.
Ovo zaista nije trebalo Kaliniću, ali vrela glava često natera telo da uradi ono što hladna ne bi.

Derbi između Fenera i Efesa je već bio rešen, u poslednjoj sekundi je ka srpskom reprezentativcu upućen pas sa celog terena. Kalinić je uhvatio loptu i kao najbliži igrač protivničkom košu krenuo na polaganje, gde ga je Derik Braun nepropisno ometao ali to sudija nije sankcionisao jer je meč bio na isteku.

Situacija se nije svidela Nikoli Kaliniću koji se verbalno obračunao sa sudijom i zbog čega je od strane turskog Saveza kažnjen sa tri utakmice suspenzije i oko 1300 evra.

Na samom kraju snimka možete pogledati tu situaciju.

(Izvor: YouTube/Basketbol Türkiye)

0
0

1 Komentara

  1. Polako pocinje da iritira sa njegovim provokacijama. Nije se tako ponasao dok nije postao reprezentativac. Jedno je biti namazan igrac a drugo provokator i incidentan bez povoda. Ako bi nabrojali sve njegove ispade u proteklih 4-5 god verujem da je bar za polovinu sam kriv. Djordjevic ga nece opomenuti drugi put zbog nesportskog ponasanja. sada ga ceka hladjenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter