1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VELIKI REZULTAT: Za pomoć bolesnom dečaku vaterpolisti prikupili 450.000

Objavljeno: 26.12.16 u 15:24

Oproštajni meč Živka Gocića i Slobodana Nikića, legendarnih vaterpolista reprezentacije Srbije, poslužio je i u humanitarne svrhe.

Na njemu je prikupljeno 450.000 dinara, koji će biti prosleđeni u humanitarne svrhe.

Podsećamo, na Tašmajdanu je odigran meč između Srbije i Tima sveta (14:12), a novac koji je sakupljen biće uplaćen za lečenje petogodišnjeg Andreja Petrovića, koji boluje od cerebralne paralize:

– Znali smo da će veliki broj ljubitelja vaterpola želeti da na oproštaju od reprezentacije Srbije pozdravi velike šampione kao što su Gocić i Nikić. Želeli smo da pomognemo onima kojima je pomoć preko potrebna, rekao je predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić za sajt VSS, koji je potom podsetio da je ovo treća akcija ovog tipa koju je sproveo ovaj savez:

Ono što mogu da najavim je da će se sa tom praksom nastaviti i u 2017. Veliku pažnju poklanjacemo društveno odgovornim projektima i svojim aktivnostima ćemo skrenuti pažnju i drugima da čine isto, a sve u cilju opšteg dobra, zaključio je Krivokapić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter