1
The Best Of

FUDBAL.KVALIFIKACIJE ZA LIGU SAMPIONA-3 RUNDA.CRVENA ZVEZDA-PSV AJDHOVEN (HOLANDIJA).Stadium, stadion, marakana.BGD, 11.08.2004..FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

VREMEPLOV: Dan kada su Delije imale svoj ‘šou’ na nebu (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.16 u 23:59

Vremeplov nas vraća u 2004. godinu i revanš meč kvalfikacija za Ligu šampiona između PSV-a i Crvene zvezde.

Crveno-beli su put Holandije krenuli u dobrom raspoloženju. Na prepunoj Marakani sedam dana ranije PSV je savladan 3:2 i tinjala je nada da bi tada srpski šampion mogao da se plasira u ‘elitno’ takmičenje. Zajedno sa ekipom čarter letom za Roterdam je krenuo i veliki broj Delija, a onda se dogodilo nešto do tada nezapamćeno u istoriji navijačkih priča.

Naime, u JAT-ovom ‘boingu 737’ po navodima medija Delije su počele da divljaju dok je avion bio u vazduhu. Po izveštaju koji je kasnije dao ‘Blic’ rečeno je da su navijači Crvene zvezde napravili štetu od 50 hiljada dolara. Kako je u to vreme za ovaj list rekao jedan od očevidaca događaja Delije su u jednom trenutku skakale sa jedne na drugu stranu aviona, a potom pokušale sa bakljom da uđu u pilotsku kabinu. Ipak, sve to je demantovao jedan od navijača:

VREMEPLOV: Ronaldo je plesao i pravio Simeonea smešnim, dok je Ćolo goreo od besa (VIDEO)

– To što se u javnosti spominje da smo napravili štetu u avionu od 50.000 dolara nije nikako moguće. Jedna stolica se pokvarila, nije mogla da se vrati u normalan položaj, i to je sve. Kako to onda može toliko da košta? Mislim da je to JAT sve smislio samo da bi ojadio Zvezdu za pare. Otpadaka je zaista bilo, jer smo morali nešto da jedemo i pijemo za vreme dvoipočasovnog leta, a to što nas niko nije obilazio i kupio smeće, nije do nas. Malo smo se zezali, pušili cigarete, ali ništa više – kaže za ‘Blic’ jedan od ‘delija’ i demantuje da nije bilo provociranja i štipanja stjuardesa na putu za Holandiju.

VREMEPLOV: Mesi je jedan od najboljih tehničara sveta. a kako ne bi bio kada je rastao na ovakvim terenima (VIDEO)

– Ma, kakvi! To je potpuna laž! Istina je da smo imali žensku posadu kad smo išli tamo, bile se dve gospođe, ali one nas nisu ni obilazile, tako da nije bilo nikakvog međusobnog kontakta – rekao je tada jedan od Delija za ‘Blic’.

Crvena zvezda je u revanšu poražena 5:0 od PSV-a i san o Ligi šampiona je raspršen.

Kasnije se pojavio snimak iz aviona koji je sletao u Roterdam, u njemu jesu Delije, ali verodostojnost snimka nije utvrđena:

0
0

1 Komentara

  1. Snimak je upravo sa sletanja u Roterdam i to sa famoznog devetog reda sedišta u avionu za koji su u to vreme novinari pisali da su polomljena sedišta. U avionu nismo imali stjuardese već stjuarte pa su i tu novinari lagali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter