0
Fudbal

VESTI IZ PAZOVE: Evo gde će ‘orlići’ igrati protiv Španije i Portugalije…

Objavljeno: 02.12.16 u 18:05

Mlada reprezentacija Srbije sve mečeve u grupi na Evropskom prvenstvu u Poljskoj (16. – 30.jun) igra na stadionu u Bidgošću, a ovo zdanje obišli su i članovi naše delegacije na čelu sa selektorom Tomislavom Sivićem.

Ono što je interesantno to je da se radi o stadionu kluba koji praktično nema seniorski sastav (odlukom FS Poljske FK Zaviša je prebačen u amaterski stepen takmičenja) i praktično je u upotrebi samo za mlađe selekcije. Udaljen nekih 450 kilometara od Krakova, domaćin EP je odlučio, uz blagoslov UEFA, da ovaj grad i stadion budu na mapi za mečeve kontinentalnog takmičenja.

-Kada nam je domaćin rekao gde se sve nalazi, odnosno o kojem rangu se radi, mislim na klub i stadion, bili smo malo skeptični. Uslovi su, ipak, fenomenalni, teren, svlačionice, kao i pomoćni teren, ali i prateći objekti za rehabilitaciju, sve je na svom mestu – ističe Tomislav Sivić.

FOTO: FS Srbije
FOTO: FS Srbije

Aktuelni prvak Evrope Švedska i domaćin poslednjeg EP za igrače do 21 godine, Češka, biće rivali (termini 24. – 28. mart) mladoj reprezentaciji Srbije tokom priprema za učešće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Provere sa dve veoma jake selekcije koje su, takođe, učesnici završnice kontinentalnog takmičenja u Poljskoj, ugovorene su tokom boravka naše delegacije u Krakovu, a posle žreba koji je Srbiji podario za rivale u grupi „ B“ Portugal, BJR Makedoniju i Španiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter