0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

EVROLIGA: Džejsi Kerol promašio šut za pobedu (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 20:55

U veoma uzbudljivoj utakmici između Fenerbahčea i Real Madrida, Nunali je bio čovek odluke u pobedi Fenerbahčea nad Realom rezultatom 78:77.

Nošeni Bobijem Diksonom, igrači Fenera su prvi stigli do prednosti na startu meča. Kalinić je u finišu prvog kvartala prvim poenima na meču doneo najveću prenost svom klubu, bilo je 23:16.

I u nastavku meča je istim stilom igre turski predstavnik održavao prednost, sve do polovine ove deonice kada su Hanter i Rendolf vezanim poenima izjednačili rezultat. Ekipa Željka Obradovića nije pala u tim momentima dobre košarke Madriđana, ali je preokret ipak viđen na minut i po do poluvremena na koje je Real otišao sa minimalnom prednošću.

Turci su u drugom poluvremenu ponovo zaigrali bolje i stekli prednost, ali je Real u nekoliko navrata uspevao da se vrati i održi na jednocifrenom zaostatku. U finišu trećeg perioda igre španski klub ponovo preokreće, ali je Fenerbahče poenima Judoa najavio uzbudljivu završnicu u koju se ušlo rezultatom 57:57.

U završnici su obe ekipe uložile maksimalne napore kako bi došle do trijumfa. Vodstvo se smenjivalo i sve je vodilo ka produžetku. Nunali je slobodnim bacanjem doneo prednost od pola koša Fenerbahčeu, a „meč viner“ je trojkom mogao da bude Džejsi Kerol koji nije uspeo da pogodi.

Džejms Nunali je sa 18 poena bio najefikasniji u timu Željka Obradovića, 14 je ubacio Judo, Slukas 11, a Kalinić i Dikson po 10. Entoni Rendolf je u porazu svoje ekipe postigao 16 poena.

U narednom kolu Real Madrid igra protiv Žalgirisa, dok će Fener snage odmeriti sa Crvenom zvezdom.
[stextbox id=“hotsport_text_box“]

EVROLIGA, 10. kolo:

Četvrtak:

Uniks – Armani 100:79

Fenerbahče – Real Madrid 78:77

20.00 Bamberg – CSKA

20.00 Makabi Efes

Petak:

18.00 Darušafaka – Olimpijakos

19.00 Crvena zvezda – Žalgiris

21.00 Barselona – Panatinaikos

21.00 Baskonija – Galatasaraj

 

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter