5
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE DEŠAVA? Partizan ‘podeljen’ na dva dela, osnovan još jedan klub sa adresom u Humskoj 1

Objavljeno: 25.11.16 u 12:30

Neverovatna stvar dogodila se u Atletkom klubu Partizan.

U narednom periodu postojaće dva atletska kluba crno-belih, registrovana na istoj adresi – u Humskoj 1. Jedan će nositi staro ime – Partizan, dok će drugom biti pridodato ‘prezime’ 1945.

Ova neverovatna odluka je obeležila završnicu prvog dela prelaznog roka u atletici, koji se završava večeras u ponoć.

Kako otkriva Žurnal, u redove novoosnovanog Partizan 1945 odlučio je da pređe najbrži srpski atletičar u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, Aleksa Kijanović. Osim njega, u redove ovog kluba zainteresovani su da pređu i reprezentativke u sprintu, Maja Ćirić (Crvena zvezda) i Katarina Sirmić (Proleter Zrenjanin).

Zaista, nesvakidašnja odluka u Humskoj 1! Čemu ona vodi?

0
0

5 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. „Sistem“ koji daje rezultate i godisnji budzet kk-Fmpcz tj. PANTERRRIMA od 10 000 000 evra, dok se STARI I NAGOMILANI, VISEDECENIJSKI i VISEDESETINA MILIONA EVRA DUGOVI OTPISUJU , OCIGLEDNO daje rezultate sa PROMENOM NAZIVA tj. DODAVANJEM PREFIKSA UZ ORIGINALNO IME, pa su POCELI SVI DA PRIMENJUJU, STO PREPORUCUJEM SVIM KLUBOVIMA IZ SDP i PUN GASS ZA „SPASSS“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter