0
Evroliga

OBRADOVIĆ KONAČNO ZADOVOLJAN: Ovo je naše pravo izdanje

Objavljeno: 18.11.16 u 10:31

Trener Fenerbahčea Željko Obradović konačno je bio zadovoljan nastupom svojih igrača, posle žestokih kritika nakon prethodna dva poraza u dva kola.

Fenerbahče je sinoć ostvario veliku pobedu protiv Anadolu Efesa u gradskom derbiju Istanbula i tako se vratili na pobednički kolosek, posle dva poraza u Evroligi i jednog u domaćem šampionatu.

– Ovo je naše pravo izdanje, sigurno nismo među dve najlošije ekipe u Evroligi u šutu za dva poena, pa smo ovu utakmicu dobili jer smo dobro šutirali. Važna pobeda posle tri poraza i za tim i za mene – rekao je Obradović.

OGLASIO SE I RAŽNATOVIĆ: Evo šta je jedan od najpoznatijih svetskih menadžera rekao o tužbi Đenke (FOTO)

Obradović je posebno bio zadovoljan činjenicom da su njegovi puleni ispravili greške na koje je ukazivao posle Makabija.

– Igrali smo sa sličnim timom kao što je Makabi, koji vrši presting preko celog terena i traži lagane poene iz tranzicije. Tako nas je Makabi dobio, trčanjem u tranziciji. Danas je bila potpuno drugačija slika. Gubili smo lopte, ali smo imali kontrolu, posebno u prvom poluvremenu – istakao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter