1
Ostali sportovi

UMALO GA NIJE UBIO: Kako je Šveđanin poželeo dobrodošlicu u Ameriku svom zemljaku (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.16 u 12:26

Oduvek postoji priča da ljudi sa ovih prostora žele samo najgore svojim sunarodnicima u „belom svetu“, ali na ovom primeru možemo videti i da „civilizovaniji“ narodi ništa nisu bolji po tom pitanju.

Hokej je veoma grub sport, sa dosta kontakata, pa čak su i tuče dozvoljene, ali retko viđamo da hokejaši koji nisu rođeni na severnoameričkom tlu ovo rade svojim zemljacima.

Čuvena balkanska poslovica glasi: „Ko će kome, ako neće svoj svome“. Nju verovatno poznaje i švedski hokejaš Patrik Berglund koji je preksinoć na utakmici između Sent Luis Bluza i Čikago Blekhoksa brutalno pokosio svog zemljaka Denisa Rasmusena.

NOĆ PRODUŽETAKA: Čikago nastavio niz, Kanađani se revanširali, “klinac” rešio meč u Ohaju (FOTO) (VIDEO)

Da paradoks bude veći Patrik i Denis su iz istog mesta, grada Vesterosa na jugu Švedske, pa su čak i sezonu 2007-08 odigrali zajedno u lokalnom klubu koji nosi ime grada.

Da li su imali neke nerazjašnjene račune ili ga pak Berglund nije video ili prepoznao procenite sami:

Sa Rasmusenom je sve bilo u redu i nakon što su lekari zaustavili krvarenje iz nosa, ovaj dvadesetšestogodišnjak je bio spreman da se vrati na ledenu ploču.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter