0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Bogdanović vodio Fener do pobede kroz triler završnicu (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.16 u 21:15

Istaknute uloge u pobedi Fenera nad Brose Basketsom od 67:66 imali su i bivši košarkaši Crvene zvezde Pero Antić, odnosno, Partizana Jan Veseli.

Košarkaši Fenerbahčea odigrali su ne tako dobru utakmicu na startu Evrolige, ali su i pored iskidanih živaca svojih navijača uspeli da upišu trijumf protiv Brose Basketsa rezultatom 67:66.

Tim Željka Obradovića je protiv nemačkog predstavnika bio u prilično bledom izdanu, a jedina svetla tačka bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Bivši košarkaš Partizana je vukao kada je bilo najpotrebnije, čak i asistirao, a na kraju bio i najefikasniji igrač na meču sa 18 postignutih poena.

Itekako važnu ulogu imali su i Pero Antić i Jan Veseli, kao i Ekpe Judo, pošto su sva trojica postigli po 10 poena i držali koš zaključan za Brose u završnici utakmice.

Jan Veseli je mogao čak i da bude tragičar na kraju, pošto je promašio oba slobodna bacanja koja je sam iznudio, ali je Nikola Meli na drugoj strani promašio trojku za pobedu i bodovi su ostali u Istanbulu.

Treba još reći da je u timu Brose Basketsa najbolji bio Darijus Miler sa 17 ubačenih koševa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, 1. kolo

Sreda

Real Madrid – Olimpijakos 83:65

Četvrtak

Galatasaraj – CSKA 84:109
Milano – Makabi Tel Aviv 99:97
Crvena zvezda – Darušafaka 70:73

Petak

Uniks – Barselona 63:69
Fenerbahče – Bamberg 67:66

20.15 Panatinaikos – Žalgiris
21.00 Baskonija – Anadolu Efes

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter