0
Evropske lige

TRANSFER LUDILO: Zlatan Ibrahimović u Indiji, a sve zbog Đanluke Zambrote?! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.16 u 13:55

Na zaprepašćenje mnogih, ovaj prelazak bio verovatno bio najveći u prelaznom roku, bez obzira na druge koji će se desiti.

Najbolji fudbaler Mančester junajteda, Zlatan Ibrahimović,  ovog leta stigao je među ‘đavole’, ali bi vrlo brzo mogao da menja sredinu. Jer, godine polako i njega stižu i ulazi u period karijere kada su mnogi velikani evropskog fudbala uhlebljenje tražili u manje zastupljenim, ali bogatim ligama sveta.

Neki su odlazili u MLS, neki u Australiju, a ima dosta onih koji su se pronašli u – Indiji. Imena sve govore: Alesandro Del Pjero, David Trezege, Fredi Ljungberg, Marko Materaci

Tamo je stigao i Đanluka Zambrota, koji je postao trener Nju Delhi Dinama, a sada najavljuje nešto slično što je govorio i sam Ibrahimović pre dolaska u Mančester.

Ibra i njegov menadžer Mino Rajola su najavljivali veliki šok kada bude objavio gde će se jednog dana preseliti, a sada to indirektno najavljuje i Zambrota, sa kojim je u dva navrata sarađivao u Juventusu i Milanu.

– Ibrahimović ima ogroman broj vernih navijača u Indiji i mislim da bi i on sam želeo da zaigra ovde. Budite sigurni, ja ću sve učiniti da dođe ovde i potpiše za Delhi – izjavio je Zambrota.

Još kada se prisetimo Ibrahimovićevog pozdrava upućenog Superligi Indije:

(Izvor: youtube / Indian Football Home)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter