5
Fudbal

FOTO: uefa.com

PODELJENE REAKCIJE IZ KOMŠILUKA: Ovako su hrvatski mediji preneli sramotu iz Skadra (FOTO)

Objavljeno: 07.10.16 u 00:28

Jedni su osudili te događaje i strahuju od reakcije FIFA, dok su drugi pisali da je atmosfera bila fantastična?!

Fudbalske vesti dana svakako su pobede Srbije nad Moldavijom, Hrvatske nad Kosovom, Islanda nad Finskom, i tako dalje… Ali, kako živimo u takvom vremenu na Balkanu, nije moguće a da se ne potkrade provociranje i govor mržnje, pogotovo kada se sastanu Hrvatska i tzv. država Kosovo.

Verovatno su svi upoznati sa današnjim sramnim ponašanjem njihovih u Skadru gde se tokom celog dana orilo ‘Srbe na vrbe!’ i’ Ubij Srbina!’.

NJIHOVOM ZLU NEMA KRAJA: Navijači Kosova i Hrvatske izazvali neviđen skandal u Skadru! (VIDEO)

Kada se to prenelo i na stadion, čak je i pojedinim hrvatskim medijima postalo jasno da obe selekcije čeka kazna od strane FIFA. Svesni toga bili su i u portalu ‘Index’:

FOTO: Screenshot / index.hr
FOTO: Screenshot / index.hr

Slično su o ovom događaju izvestili i na portalu ‘jutarnji.hr’ uz osudu i reči ‘sramotno’ i ‘ ružni povici’. Svaka im čast na tome:

FOTO: Screenshot / jutarnji.hr
FOTO: Screenshot / jutarnji.hr

No bilo je i drugačijih mišljenja, poput onog sa sajta ‘večernji.hr’ gde je atmosfera ocenjena ‘fantastičnom’, a doček Hrvata u Skadru grandiozan.

FOTO: Screenshot / vecernji.hr
FOTO: Screenshot / vecernji.hr

Na kraju su čak i Srbi ‘ispali’ ti koji ‘provociraju’. Da, putem kladionice:

FOTO: Screenshot / vecernji.hr
FOTO: Screenshot / vecernji.hr
0
0

5 Komentara

  1. Sto bi boleo da nas ovi ovako udruzeni napadnu pa da jednom za svagda o jednom trosku zatremo seme i jednima i drugima!

    0
    0
    Odgovori
  2. I sa njima da igramo zajednicku ligu, mislim na Hrvate jer sa sipcima sa kosova to nikada necemo a ni sa njihovom bracom ustasama

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne treba se čuditi navijačima jer oni rade ono što rade rukovodstva fudbalskih saveza država, Evrope i sveta. Validnu kartu navijačima su dale fudbalske organizacije Evrope i Sveta svojim primanjem u članstvo nepostojeće države u svoje redove. Kako bi navijači navijali kada bi ove dve organizacije primile u svoje redove naprimer Teksas, Kataloniju, Baskiju, Skadar na Bojani, Dalmaciju, Slavoniju, Tirol,…….
    Prema tome navijači jedne države su odraz ponaša političkog vođstva države i organizacije koja organizuje određena takmičenja….. Svako drugo gledanje ovog problema je zatvaranje oči pred današnjom stvarnošću….. jer sila Boga ne moli….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter