0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ I MAKSIMOVIĆ: Prvo da preskočimo Moldaviju, posle ćemo o Austriji!

Objavljeno: 04.10.16 u 09:10

Srpski fudbaleri Dušan Tadić i Nikola Maksimović poručili su da maksimalno ozbiljno shvataju utakmicu sa Moldavijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i dodali da sigurno neće potceniti rivala.

– Trenutno nam je najbitnija utakmica sa Moldavijom i ona je jedina u fokusu. Nezgodni su, a kada gube ne bude to lako… Za nas nema lakih protivnika, ali potrudićemo se da olakšamo sami sebi posao. Nadam se da ćemi osvojiti tri boda i onda razmišljati o Austriji – rekao je Tadić novinarima u Staroj Pazovi.

On je istakao da još uvek žali da pobedom protiv Republike Irske, jer smatra da je remi nepravedan ishod.

– Dobili smo na samopouzdanju, igrali dobro i ispunili sve zahteve selektora. Zaslužili smo da pobedimo, ali nismo uspeli, nadam se da će sada rezultat da prati igru.

BRANISLAV IVANOVIĆ: Oktobar je mesec odluke, ali sledeće godine!

Tadić veruje da pristup utakmici u Kišinjevu neće biti isti kao često ranije protiv „malih“ rivala.

– Imali smo u prošlosti problema sa autsajderima, ali mislim da se to neće desiti. Maksimalno ozbiljno shvatićemo utakmicu – kazao je vezista Sautemptona.

Povratnik u državni tim Nikola Maksimović rekao je da niko neće potceniti Moldaviju.

– Kada se sve pogleda ništa sem pobede nam ne igra. Isto tako neće biti lako, ne možemo unapred da računamo na trijumf. Želimo da damo maksimum, ostvarimo tri boda i rasterećeniji dočekamo Austriju.

OPERACIJA ‘ŠEST BODOVA’: Šta na to kažu Moldavci i Austrijanci? (FOTOGALERIJA)

Maksimović je izjavio da ne oseća dodatni pritisak nakon što je prelaskom u Napoli za 29 miliona evra postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

– Nemam pritisak, najbitnije je da sam potpisao za Napoli, čija sam želja bio prethodna tri prelazna roka. Hteo sam samo u Napilj, dobro organizovan klub, koji igra Ligu šampiona. Što se tiče cifara, do pre nedelju dana nisam ni znao cenu, ali to mi ne stvara pritisak. Igraću najbolje što mogu – zaključio je Maksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter