0
Fudbal

FOTO: FSS

UZ MALU POMOĆ UKRAJINE: Kadetkinje se plasirale u eliitnu rundu

Objavljeno: 02.10.16 u 12:09

Kadetska ženska fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz u poslednjem meču kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, ali to je poraz koji malo boli.

I pored poraza u meču protiv Belgije, naše devojke su zahvaljujući pobedi protiv Rumunije (1:0) i remiju sa Ukrajinom (1:1), izborile drugo mesto u grupi i sada čekaju žreb za poslednji krug kvalifikacija.

SERIJA A: Asistencija Milinković-Savića u ubedljivoj pobedi Lacija (VIDEO)

U meču koji je imao veliki ulog, pre svega za Belgiju, koja je na turnir u Srbiju došla kao veliki favorit, naša selekcija je tražila svoju šansu, ali na kraju nam je pomogao rezultat u duelu između Rumunije i Ukrajine, koji su Ukrajinke rešile u svoju korist a zahvaljujući boljoj gol razlici, Srbija se našla u sledećem krugu kvalifikacija.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]STRELCI: 0: 1 Petri 44.Stadion: Sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Gledalaca: oko 300. Sudija: Irina Turoskaja (Belorusija). Pomoćnice: A.Karas (Belorusija), N.Ćeban (Moldavija).Žuti kartoni: Miladinović, Nikolić (Srbija),Temsamani (Belgija).
SRBIJA: Cetinja, Josić, Krstić, Batinić (od 70.Ćirić), Miladinović, Mostarac, Penić (od 52. Bulatović), Agbaba, Kardović, Frajtović, Plavšić (od 80. Nikolić).
BELGIJA: Vrithov, Kes, Kamps, Blome, Selen, Tisiak, Knapen, Temsamani (od 80. Buabadi), Jakobs (od 79. Skilen), Vanderdonkt, Petri.[/stextbox]

I sam tok utakmice u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pokazao je da će našim devojkama biti potrebna i sreća kako bi dobri rezultati protiv Rumunije i Ukrajine, imali presudan uticaj na konačan raspored na tabeli.

I na kraju zabeležen je poraz koji ne boli, a plasman u završnu rundu kvalifikacija predstavlja veliki uspeh izabranica Suzane Stanojević, koja je već ostvarila jedan podvig sa devojkama, kada je izborila plasman na EP u Belorusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter