3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KARLEUŠA ‘ZAPALILA’ TURSKU: Igrač Fenera ‘odlepio’ za Tošićevom ženom, pršte pretnje smrću! (FOTO)

Objavljeno: 07.09.16 u 19:33

Supruga srpskog reprezentativca Duška Tošića napravila je, ni kriva ni dužna, pravi haos na društvenim mrežama u Turskoj.

Jelena Karleuša pokrenula je svojim provokativnim slikama na Instagram profilu pravu lavinu komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih, od strane navijača turskih klubova.

Rivali Fenerbahče i Bešiktaš često se svađaju oko fudbala, a sada i oko žene fudbalera Srbije, Duška Tošića, a sve je došlo čak i do pretnji smrću.

Naime, Jelena Karleuša je ‘zapala za oko’ igraču Fenerbahčea Ozanu Tufanu koji je na Instagramu počeo, ne samo da je pomnije prati, nego i udvara, pa i piše različite lascivne komentare.

To se toliko proširilo i na sve društvene mreže, pa su na njegovu stranu stali mnogi navijači Fenera, čiji su komentari na slikama Karleuše ubedljivo najbrojniji. Čak i na onim slikama koje nisu toliko provokativne.

Karleusa

‘Vatru’ su uzvratili navijači Bešiktaša, koji su stali u odbranu supruge svog fudbalera, a to je otišlo toliko daleko u vređanjima, da se pretilo i smrću.

Turski mediji su puni naslova o Karleuši i Tofanu. Turci, izgleda, baš ‘odlepe’ kad vide zgodnu plavušu, pa još i voli fudbal…

Jelena-Karleusa1-670x670

0
0

3 Komentara

  1. A prava istina je da je Ozan napisao jedaaaan tvit pre cetiriiiii godine da mu se svidja Tosiceva zena i skoro joj je lajkovao jednuuuu sliku na Instagramu pa brzo izbrisao profil kada su ga napali navijaci. Da li je to normalnom coveku dokaz da je on odlepio za njom ili povod da pisu lazi?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter