0
Evropske lige

ŠVAJNI PAO NA NISKE GRANE: Brendan Rodžers ga pošteno isprozivao (FOTO)

Objavljeno: 22.08.16 u 23:15

Posle ove izjave Brendana Rodžersa gotovo je izvesno da Bastijan Švajnštajger neće preći u redove škotskog Seltika.

Srpski zet Bastijan Švajnštajger proživljava baš teške trenutke u svojoj karijeri. Posle neslavnog kraja EURA u Franuskoj na kom je svojim potezom i igranjem rukom pokrenuo poraz Nemačke od Francuske, sve je gora situacija i na njegovom klupskom planu.

Od kako je u Mančester junajted stigao Žoze Murinjo, Nemac je otpisan od strane portugalskog stručnjaka, pa je u potrazi za novim klubom.

Ali ni tu mu ne ide dobro, jer iako se spekulisalo da je Seltik zainteresovan za njegove usluge, menadžer škotskog šampiona Brendan Rodžers izjavom je u potpunosti otklonio svaku sumnju.

– Ne treba nam zvučno pojačanje koje ne može da trči. Meni nikada nije bilo bitno ime igrača koji dolazi. Naravno, ako je zvučno ime, i može da igra – sjajno. Važno mi je da bez obzira na godine bude gladan pobeda, da „gine“ na svakom treningu, utakmici i da uvek traži još – izjavio je Rodžers.

Za to vreme, Švajnštajger sa tribina posmatra utakmice Mančestera, tako je bilo prethodnog petka u pobedi ‘đavola’ protiv Sautemptona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter