1
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Ibrakadabra sa dva gola srušio Sautempton (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.16 u 22:55

U premijernom meču 2. kola Premijer lige, Mančester juanjted je sa 2:0 (1:0) savladao Sautemton i osvojio svoj šesti bod.

Zasluge za nova tri boda najviše nosi Ibrahimović, strelac oba gola za „crvene đavole“. Ipak, u centru pažnje bio je debitant Pol Pogba koji je prvi put obukao crveni dres. Ali, idemo redom.

Nije se Mančester na početku utakmice naigrao fudbala, opsanija je bila ekipa Sautemptona sa našim Tadićem kao najisturenijim igračem. Posle pokušaja Srbina i Longa, De Hea je ostao nesavladan, a kazna za propuštene šanse, „svece“ je stigla u 36. minutu. Valensija je dodao loptu Runiju u prostor, ovaj je centrirao od korner zastavice, a najviši u skoku je bio Ibrahimović – 1:0.

Odmah na startu drugog poluvremena Junajted je poveo sa 2:0. Klasi je oborio Šoua u kaznenom prostoru, a sudija Tejlor je pokazao na penal. Siguran izvođač za treći gol u sezoni bio je Ibrahimović. Zanimljivo je i to da je minut ranije Sautempton postigao gol preko Tadića, ali da je on poništen zbog ofsajda. Do kraja utakmice Mančester je čuvao vođstvo, te i nije bilo izglednih prilika za treći gol.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 2. kolo:

Petak:

Mančester junajted – Sautempton 2:0 (1:0)

Subota:

13.30 Stouk – Njukasl
16.00 Barnli – Liverpul
16.00 Svonsi – Hal
16.00 Totenhem – Kristal Palas
16.00 Votfotd – Čelsi
16.00 VBA – Everton
18.30 Lester – Arsenal

Nedelja:

14.30 Sanderlend – Midlzbro
17.00 Vest Hem – Bornmaut

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Jes’ da je preskup ali vredi svaku paru. Ovo što on pokazuje to je prosto poezija.
    Isto to važi i za Ibru, a i za njih obojicu kao tandem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter