3
Domaći fudbal

SUKOB SRBA U TORINU: Mihajlović besan na Maksimovića

Objavljeno: 16.08.16 u 09:32

Nikola Maksimović je napustio Torino i otišao u Srbiju, jer zahteva da mu klub omogući transfer u Napoli.

Spekuliše se da je visina transfera oko 25 miliona evra.

– Ne znam da li Maksimović pravi grešku svojom voljom ili ga neko savetuje, ne zanima me. Platiće posledice svog ponašanja, jer je narušio ugled kluba. Ima problem sa pamćenjem, zaboravlja da sam mu ja pružio šansu da debituje za reprezentaciju Srbije, ali kada smo pričali pre nekoliko nedelja o njegovom statusu, rekao je Mihajlović za Gazetu delo Sport.

PANIKA: Ređo Emilija se sprema za vanredno stanje

Poznato je da je Mihajlović principijelan, pa je malo verovatno da će Maksimović imati priliku da igra za Torino, što bi, pored Napolija, mogla da iskoristi i ekipa Čelsija. 

Izgleda da Antonio Konte voli srpske igrače. U Čelsiju ih, za sada ima dvojicu, a želi da doovede još jednog.

S obzirom na to da je Kalidu Kulibali, po svemu sudeći preskup za „plavce“, u Englesku bi mogao da se preseli Nikola Maksimović.

Čelsi ne želi da za Kulibalija izdvoji ogromnih 46 miliona evra, a posle nesuglasica sa trenerom Mihajlovićem, Maksimović će teško imati mesto u postavi Torina.

 

0
0

3 Komentara

  1. Treba imati na umu da je Makso pristao produziti ugovor sa Torinom jedino zbog obecanja predsednika Kaira i bivseg trenera Venture da ce ga pustiti na leto 2016…..cak je Makso sad kad je dosao Miha pristao da ostane do zime pod uslovom da mu se poveca plata ,sto nije predsednik Torina Kairo pristao pravdajuci se da je prosle godine mu povecana plata…..a Miha je rekao da on samo trazi da Nikola ostane jos 1 god a za ostalo neka se dogovori sa upravom….tako da nije samo Nikola tu kriv

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter