0
Evrokupovi

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Bavarci trofejom u Super kupu najavili odbranu titule (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 15.08.16 u 17:03

Karlo Ančeloti se već u prvom zvaničnom meču okitio medaljom. Njegova ekipa je savladala Borusiju iz Dortmunda rezultatom 2:0 i to na Zignal iduna parku.

Zvuči neverovatno, ali minhenski klub je poslednji put taj trofej osvojio još 2012. godine, kada su kao dvostruki vicešampioni igrali meč sa dvostrukim šampionima te sezone – ekipom Borusije Dortmund.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, u kome je sudija Tobijas Velc pokazao čak pet žutih kartona, u 58. minutu pao je prvi gol. Posle ubacivanja lopte Levandovskog, na nju naleće Arturo Vidal koji upućuje udarac ka golu, Burki kratko odbija, a na odbitak opet nailazi uporni Čileanac koji dovodi Bavarce u prednost.

Posle 20 minuta od te akcije, Bajern udvostručuje prednost. Posle kornera, bivši Dortmundovac, Humels, spušta glavom loptu u peterac, u gužvi prvi do lopte stiže Tomas Miler i postavlja konačnih 2:0.

Borusija je dobro počela, ali katastrofalno završila meč, te je Bajern Minhen zasluženo osvojio prvi trofej u ovoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter