0
Ostali sportovi

BLJESAK, PA RASPAD SISTEMA: Posle odlične prve faze, Veličković i Arunović bez polufinala!

Objavljeno: 09.08.16 u 18:25

Bobana Veličković i Zorana Arunović očajno su pucale u drugoj fazi kvalifikacija i ostale bez plasmana u polufinale u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara.

Bobana Veličković i Zorana Arunović izuzetno su pucale u prvoj ‘preciznoj’ fazi, zauzevši drugo, odnosno, četvrto mesto sa odličnih 295 i 293 krugova. Međutim, šta se desilo u drugoj fazi takozvanog ‘brzog pucanja’, ostaje da se analizira.

KONAČNO LEPE VESTI IZ RIJA: Bobana druga, Zorana četvrta u kvalifikacijama! Drugi deo od 17h

Veličkovićeva je u drugom delu kvalifikacija imala samo 281 krug (93 u prvoj seriji, 95 u drugoj i 93 u trećoj) i tako se oprostila od već viđenog polufinala.

Posle nje u drugoj grupi devojaka izašla je Zorana Arunović koja je bila za nijansu bolja i na kraju sa 283 kruga zauzela 20. mesto u kvalifikacijama. Bobana Veličković na kraju je bila na 22. poziciji.

Taman smo se ponadali lepim vestima iz Rija, ali ćemo još čekati makar borbu za medalju naših sportista na Olimpijskim igrama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter