2
Ostali sportovi

NAPRAVILA POMETNJU NA ‘MARAKANI’: Prelepa Bosanka zvezda otvaranja Igara (FOTO)

Objavljeno: 06.08.16 u 12:56

Reakcije iz celog sveta govore da će samo zbog nje mnogi navijati za Bosnu i Hercegovinu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Mi smo imali našu Ivanu Maksimović-Anđušić, koja je u pravom smislu blistala na otvaranju noseći zastavu Srbije i tako je na pravi način predstavila našu zemlju na planetarnoj smotri.

POČELO JE: Spektakularno otvorene Olimpijske igre, naša Ivana zablistala! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, i naše komšije iz Bosne i Hercegovine dobile su simpatije velikog broja ljubitelja sporta takođe zbog jedne sportistkinje, plivačice Amele Kajtaz.

Ova 18-godišnja Bosanka je oduševila planetu svojom lepotom, zbog čega su neki odlučili da ‘batale’ podršku svojoj zemlji i posvete je Bosni. Samo zbog Amele.

Amela Kajtaz će u bazen već danas kada će se nadmetati u disciplini 100 metara delfin. Trenutno drži šest državnih rekorda svoje zemlje.

0
0

2 Komentara

  1. Ти си дечко болестан!!! Дајте му људи обезбеђење страх ме да ће извршити самоубиство!!! Дечку је и хлеб црвено бели!!! Какве везе мајмуне неовејани Звезда има са овим дебилу дебиласти???? Како ти није јасно да се нариче на гробљу а ви сзе фрањевачки гробарчићи па ондааааа

    0
    0
    Odgovori
  2. MI imamo NASEG BOGA, IME MU JE BODIROGA’ kao i nasu IVANU i NAVIJAMO ZA SRBIJU, NASU JEDINU DOMOVINU, a naturalizovane narikace sa MRAKane neka navijaju za BiH, njihovu DRUGU „domovinu“, posle PRVE-turskeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter