0
Ostali sportovi

POČELO JE: Spektakularno otvorene Olimpijske igre, naša Ivana zablistala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.16 u 09:05

Organizatori Olimpijskih igara svojski su se potrudili da se predstave u lepom svetlu i podsete na goruće probleme koji su zadesili planetu.

Otvaranje Igara počelo je oko 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, i posle nešto manje od sat vremena koreografija i programa kojim su organizatori podsetili na različitost, rađanje života, istoriju zemlje domaćina, ali i moderni Brazil.

Iako se spekulisalo da će Gustavo Kuerten upaliti Olimpijski plamen, on ga je uneo na stadion, a upalio ga je maratonac Vanderlej de Lima, a vršilac dužnosti predsednika Brazila Mišel Temer proglasio je tada, uz zvižduke, početak takmičenja.

Srpska delegacija je nastupila kao 171. po redu, negde oko pola četiri izjutra, a našu zastavu ponosno je ponela Ivana Maksimović-Anđušić.

Mnogi sportisti su ostali u selu, pošto već danas nastupaju na borilištima, pa su tako Novak Đoković, Ana Ivanović, strelci, vaterpolisti ceremoniju pratili ovako:

 

Oni koji su bili na stadionu ‘Marakana’, bili su oduševljeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter