4
Domaći fudbal

NIKOLA MAKSIMOVIĆ: Nema potrebe za izvrtanjem reči, nisam mislio na Jankovića, već…

Objavljeno: 17.07.16 u 13:14

Nikola Maksimović oglasio se ponovo u vezi svoje izjave u kojoj je otkrio šta se dešavalo sa njegovim statusom u Crvenoj zvezdi po odlasku Roberta Prosinečkog.

– Nije mi jasno zašto pojedinci sebi dozvoljavaju da iskrivljuju moje reči i izvlače stvari iz konteksta. Nisam spomenuo Aleksandra Jankovića, niti mislio na njega – javio se Nikola Maksimović ‘Žurnalu’ da bi  ojasnio o kome se zapravo radi:

– Rikardo Sa Pinto mi je rekao: „Nikola, stavio bih te da igraš, ali nemam dozvolu za to”. Ne vidim u tom veliki problem, niti optužujem bilo koga, jer su okolnosti bile specifične – ispričao je fudbaler Torina.

Opisao je nešto detaljnije tadašnji period i njegov status u Crvenoj zvezdi, jer je več imao ugovoren transfer.

– Nisam se našao na spisku putnika za pripreme, trenirao sam u Beogradu i za taj period nisam dobio ni dinar nadoknade. Nema, zaista, razloga da se širi priča. Suština mog osvrta na periodu u Crvenoj zvezdi je da mi je bilo super dok se na klupi nalazio Robert Prosinečki, a zatim sam imao probleme. Krivo mi je što se podigla prašina bez razloga.

Jedan je od retkih koji je oprostio Zvezdine dugove prema njemu.

– Nisam požurivao da se otplate dugovi, strpljivo sam odlagao i čekao svestan da tako činim klubu. Trebalo bi da se zna, a zaboravilo se, da je mojom prodajom obezbeđeno učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope – zaključio je Maksimović.

0
0

4 Komentara

  1. Nikoli jedina uteha moze biti , sto nije jrdini fudbaler koji je prosao , kao bod po trnju i to nr samo iz Zvezde i Srbije , ima toga po belom svetu puno . ( Pogba )

    0
    0
    Odgovori
  2. Napravio je jedan kiks, onda su ga Delije uhvatile na zub a sa njima novinari koji su za njega pisali da je igrac za drugu ligu, uvek sam ga na portalim branio i u njemu video dobrog stopera i na kraju mi je jako drago sto je sve dematovao a za sebe i svoju porodicu obezbedio dobre ugovore

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter