0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

SVETSKA LIGA DOBIJA NOVOG VLADARA: Brazil skinuo krunu Francuzima i zakazao finale sa Srbijom

Objavljeno: 16.07.16 u 23:44

I drugo polufinale Svetske lige bilo je izuzetno zanimljivo i sa preokretima, a mesto u finalu zauzeo je Brazil pobedom nad braniocom titule Francuskom – 3:1.

Brazilci su uspeli da u pravoj drami u Krakovu izvuku trijumf i izbace do sutra uveče šampiona Svetske lige, a na tom tronu smeniće ih ili ‘kariore’ ili ‘orlovi’, koji su nas večeras obradovali i pobedom nad Italijom zauzeli mesto u drugom uzastopnom finalu.

Brazil je do trijumfa stigao posle dugog i napornog meča u kom su lako poveli sa 1:0, zatim su ‘trikolori’ izjednačili, da bi onda usledila dva seta za infarkt.

Treći je u pravoj drami pripao Brazilu rezultatom 28:26, a šta reći za četvrti u kom su Francuzi vodili 16:10, zatim Brazilci preokrenuli sa 10 vezanih poena na 20:16, da bi Francuzi odgovorili izjednačenjem na 20:20.

Ušlo se u rezultatsku klackalicu u kojoj su Brazilci imali čak sedam meč lopti, iskoristili su osmu i sa 33:31 rešili set, ujedno i meč u svoju korist.

Finale u Krakovu igra se sutra od 20:30h, u kom će Brazil tražiti svoju jubilarnu 10. titulu u Svetskoj ligi, a Srbija svoju prvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter