6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEOČEKIVANO: Ozbiljne optužbe stigle na Zvezdinu adresu!

Objavljeno: 16.07.16 u 10:08

Iako je u pitanju informacija o kojoj se godinama spekuliše, Nikola Maksimović je sada prvi put progovorio o tome.

Maksimović je Crvenu zvezdu pojačao iz užičke Slobode, u periodu kada je Zvezdu sa klupe predvodio Robert Prosinečki:

– Uzeli su me na insistiranje tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog. Sa njim sam divno sarađivao šest meseci, posle njegovog odlaska zadržao sam se među crveno-belima još godinu, ali toga se nerado sećam. Napravljene su promene u stručnom štabu i u upravi, znao sam novu situaciju i da neću igrati. Mada, ima u tome krivice i do mene, rekao je Maksimović za „Magazin Sportskog žurnala“, a prenosi „Mocartsport„.

U nastavku, Maksimović je pojasnio:

– Pomirio sam se s tim, nikad nikom nisam ni reč rekao. Imao sam ponudu Fulama, nisam dobio radnu dozvolu i sve je ostalo po starom. Tad su u Zvezdi o sastavu tima odlučivali neki drugi ljudi, ne trener.

Iako nije jasno značio na koga misli, nije teško zaključiti da Maksimović aludira na Aleksandra Jankovića, koji je na klupi nasledio Roberta Prosinečkog.

Ostaje nam da vidimo kakva će biti reakcija bivšeg šefa struke Zvezde, ali i kluba sa Marakane, pošto ovakve optužbe, makar se odnosile na sada već davnu prošlost, mogu uticati na ugled kluba, a crveno-beli se, ukoliko žele u evropsku elitu, od ovakvih stvari moraju ograditi.

Takođe, trebalo bi napomenuti da je od tad promenjena kompletna uprava Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Ko si i sta si ja odlicno znam jer si moj zemljak. Takodje znam sta si radio kad si stigao u Zvezdu. Popi ti pivo i cuti, nadji neku sponzorusu na splavu kao nekad, a Zvezdu da ne pominjes jer te je ona i takvog napravila igracem! A glodarcic koji ovo sr..e objavljuje, treba da promeni posao!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosta nam je grobara iz pojedinih portala i zvezdasa kakav je Maksimović,,nerazumem kakvu istragu hoće ovaj grobar iz hota,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Da je bilo srece nikad ne bi ni igrao u Zvezdi kisaro jadna!Da tebe nije bilo mi bi prosli Bordo i igrali u evropi!Direktno kriv za 20 primljenih golova pa ne znam ko bi te pustio da igras!

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate.A vi iz Hotsporta oladite malo sa bombastičnim naslovima u vezi Zvezde.Kad se pročita tekst vidi se da preuveličavate… i to mnooooogo!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter