1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVAKA ČAST: Zoran Šćepanović iz svog džepa platio premije i platu igračima Vojvodine

Objavljeno: 13.07.16 u 13:10

Igrači su na prvom mestu, to je očigledno geslo i prvog čoveka novosadskih ‘lala’.

Igrači, pa svi ostali troškovi. A kako i ne bi kada je Vojvodina dominantno ušla u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i ima izuzetnu priliku da protiv poluamatera sa Velsa, ekipe Konahsa, prođe u treću rundu.

Međutim, poznat je problem koji prethodnih meseci muči Novosađane. Besparica, neprimanje plata igrača i stručnog štaba i blokiran račun naterale su predsednika Zorana Šćepanovića na nesvakidašnji potez, barem kada se radi o srpskom fudbalu.

Šćepanović je, naime, iz svog džepa platio igračima premije za pobedu u dvomeču protiv Bokelja i uz to dodao još jednu platu koja im se duguje, piše ‘Žurnal’.

Neće ovo srediti kompletnu situaciju, ali svakako hoće dati impuls timu da iza sebe imaju čoveka kome je stalo do njih.

0
0

1 Komentara

  1. Klub koji je poslednjih godina „izbacio“: Kačara,Tadića,Kataija,braću Milinković-Savić,Babića,Pankova…da dodje u ovakvu situaciju!? Zaista bi policija i tužilaštvo trebalo da udju u naše fudbalske klubove i da se utvrdi gde curi novac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter