0
Evropske lige

IMA LI LUĐE DOBRODOŠLICE OD OVE? Erik Kantona i specijalna poruka za Zlatana! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.16 u 12:12

‘U Mančesteru postoji samo jedan kralj…’, rekao je legendarni Francuz, a nastavak, naravno u njegovom stilu, možete naslutiti…

I dok svet čeka prvi nastup Zlatana Ibrahimovića u Premijerligi i u dresu Mančester junajteda, stigla je poruka dobrodošlice od jedne od legendi kluba sa ‘Teatra snova’, kontroverznog, ali uvek punog duha, Erika Kantone.

Francuz je objavio video poruku za Zlatana u kojoj ga je podsetio na sve što ga očekuje kada obuče dres ‘đavola’.

– Odlučio si da dođeš među crvene, to je najbolja odluka koju si ikad doneo. Kad uđeš na Old traford, kad osetiš duhove legendi koje su bile tamo pre tebe, kad postigneš svoj prvi gol ispred Stretford enda, kada čuješ navijače kako skandiraju tvoje ime. Kada srce počne da ti lupa kao da će iskočiti, kada osetiš da ćeš ih voleti kao što oni vole tebe, znaćeš, prijatelju, da si napokon došao kući – počeo je Kantona svoje izlaganje, ali je bilo jasno da sledi vrhunac:

– Još jedna stvar – može biti samo jedan kralj u Mančesteru. Ti možeš da budeš princ ako želiš. I broj 7 je tvoj ako si zainteresovan, to je moj poklon za dobrodošlicu. Kralj je otišao! Živeo princ! – uzviknuo je urnebesni Erik Kantona.

(Izvor: youtube / EPL NEWS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter