0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EMOCIJE: Dirljiva poruka navijačima beskrajno tužnog Luke Modrića

Objavljeno: 27.06.16 u 16:37

Jedan od igrača koji su najviše pokazali emocije posle eliminacije Hrvatske sa EP u Francuskoj bio je Luka Modrić, koji se dva dana kasnije obratio i navijačima.

Hrvatska je igrama na aktuelnom Evropskom prvenstvu, po nekim prognozama, čak bila i jedan od favorita za plasman u samu završnicu šampionata, čak im se i otvorio žreb do finala, ali ih je na tom putu ‘isekao’ Rikardo Kvarežma i Portugalija koji su u 117. minutu razbili nade ‘kockastih’.

Neutešni Luka Modrić lio je suze po završetku meča, tešili su ga Pepe i Kristijano Ronaldo, a dva dana kasnije vezista Reala se oglasio u javnosti i to porukom navijačima ‘vatrenih’.

Videli ste koliko je tužan bio Luka Modrić, fudbaler reprezentacije Hrvatske.

– Priuštili ste nam navijačku podršku koja se pamti celi život. Pružili ste nam, rečima neopisiv osjećaj zajedništva, pripadnosti i ponosa igranja za Hrvatsku!

Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom. Uz nadu da će vaša fantastična podrška i zajedništvo opet biti naša snaga, i u idućem ciklusu dati ćemo sve od sebe kako bismo vam igrom ali i rezultatom zahvalili što ste uz nas.

Do tada ljudi, ISKRENO VAM HVALA – napisao je Luka Modrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter