39
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

HRVATSKI MEDIJI U NEVERICI: Liju suze sa Modrićem, proklinju maler koji ih prati, ali i zahvaljuju Srbima (FOTO)

Objavljeno: 26.06.16 u 00:35

Šokantna eliminacija Hrvatske sa EP u Francuskoj iznenadila je fudbalski region, a šok i neverica najviše su bili primetni u izveštajima hrvatskih kolega.

Pored izveštaja sa utakmice koji im verujemo, nije lako pao da ga napišu u roku od par minuta od gola Kvarežme u 117. minutu do isteka drugog produžetka, hrvatski mediji prenose slike Luke Modrića u suzama, ali i momente kako ga teši saigrač iz Reala, a večeras veliki rival na terenu, Kristijano Ronaldo.

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Vladalo je zadovoljstvo zbog potpunog zaustavljanja Kristijana Ronalda tokom 117 minuta, ali je njegov jedan beg odbrani ‘vatrenih’ bio dovoljan da Portugalija dođe do gola koji im je doneo veliki trijumf.

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Hrvatske kolege sa portala Index.hr podsećaju na maler koji ih prati godinama, a da je ovo samo četvrti čin hrvatske fudbalske tragedije.

Pre ovog bolnog ispadanja sa velikog takmičenja, Hrvati se vraćaju u 1996. godinu kada su ispali od Nemačke u četvrtfinalu u utakmici koja se pamti po 12. nemačkom igraču – sudiji Sandelu, neopreznim Jerkanu i Štimcu i nemačkom junaku Zameru. 

Takođe, još uvek bole rane na ispadanja od Turske posle jedanaesteraca, ali posle vođstva Hrvatske u 119. minutu.

Treća bolna eliminacija veže ih za 1998. godinu i ispadanje u polufinalu Svetskog prvenstva kada je Lilijan Tiram sa dva gola neutralisao Davora Šukera i odveo Francusku u finale Mundijala.

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Na kraju, treba istaći i zahvalnost hrvatskih medija, tačnije, ‘Jutarnjeg lista’ koji je preneo euforiju u regionu koji je mahom večeras navijao za Hrvatsku, prenoseći i reči pojedinih srpskih navijača.

– Ja navijam za one koji igraju dobar fudbal i bore se srcem iako sam Srbin navijam za Hrvatsku,nisam ni nacionalista niti sovinista vec realan. Svaka im čast.

– Normalno je da smo noćas uz Hrvatsku je..š Portugal.

– Manje politike više ljubavi. Napred ‘Vatreni’ do kraja.

– Naravno….I Beograd navija za Vatrene!

– Šta ćemo kad ste nam komšije, a i ne igrate lose…

0
0

39 Komentara

  1. Kakav Beograd navija za hrvate, pa to može kreten da izjavi, svi su bili uz Portugal. Tako vam i treba Hrvati, ono bese Srbi su krivi ua prekid…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je zbog komsija i ja sam navijao za kockaste . Bili su bolji i zasluzili su pobedu. Bice jos prilika za pobede.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam vristao od srece kad su ga kockasti primili….. A vi koji ste navijali za croate nista niste naucili us.ase su to

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije mi jasno kako neko imalo nornalan moze navijati za hrvatsku.Dok se sa tribina ori „za dom, spremni“i“ ubi ubi Srbina“!Ma zabole me za njima tam da su izmislili fudbal!Za mene NEPOSTOJE!!!Ko god da igra protiv njih uvjek cu navijati za njega!Sve cestitke PORTUGALU i sretno dalje.A sto se tice ovih drugih nisu trebali ni biti na evropskom!

    0
    0
    Odgovori
  5. Cuj placu,bas fasisti kao sto su oni mogu da placu,gdje im je sada njihov uzvik „U BOJ UBOJ ZA NAROD SVOJ“ i prosipanje fasizma crtanjem ‘KUKASTOG KRSTA“ na sportskom terenu koji je obisao javno kroz cjeli svjet.Nisu ni trebali otici na evropsko jer nisu zasluzili svojim ponasanjem ali su otisli zato sto UEFA stoji iza fasista.Da je fudbal sport a ne politika Hrvati bih kuci bili i gledali uz TV i kikiriki Ronalda i drustvo.Mogu samo reci Hrvati marsss kuci!

    0
    0
    Odgovori
  6. Sjajan tim, fenomenalana igra, od srca sam navijao za Hrvate.Vrlo mi je žao što nisu otišli dalje, zaslužili su, i bili su bolji tim. Bravo Hrvati, sjajni ste.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pridružujem se komentarima da neću i ne mogu da navijam za Hr. Za mene oni nepostoje na karti sveta, jer su sami tako izabrali onim što su nam učinili. Navijaću za Kongo, Mauritaniju…za njih ne. Kraj.

    0
    0
    Odgovori
  8. ja sam Makedonac i navijao o sam za hrvate steta imate odlican tim,mislim da je trebalo malo hrabrije krenuti u napad,takticki dobro postavljeno ali samo u odbrani napd nije funkcionisao srednji red je zataio,ajde vise srece na svetskom prvenstvu.DO SVE HRVATE POZDRAV IZ MAKEDONIJE imate cime da se ponosite poz.

    0
    0
    Odgovori
  9. Cuj neverica kod hrvatskih medija?Pa nisu valjda mislili da ce proci hehehe.E svasta,pa portugal je bolji za klasu i kao cude se hrvati?Svasta,niste ozbiljni

    0
    0
    Odgovori
  10. Ja se samo cudim kako neko moze da navija za nekoga koji ga je sistematski unistavao godinama pa da navijam za one kojima su pesme Tomsona koje slave ndh,ustastvo,ubijanje srba himna reprezentacije jer imate vi mozga mozda su to navijaci nk crvene zvezde iste boje ista vera ili oni slepci koji su jos uvek za bratstvo jedinstvo.

    0
    0
    Odgovori
  11. Не мораш ти бити ни нацијоналиста ни шовиниста па да не волиш “ суседе“. Прави србин се роди с тим. Зашто праштати, зашто заборављати? Константно гурамо под тепих њихове злочине над србском нејачи, док се они спрдају с нама. “ на отварању споменика у Јасеновцу- мало смо вас овде побили. Ма у ку**ц више. За њих ни да су једини на такмичењу. А ви који још вјерујете и живите у братству и јединству, јебите се о властиту трошку и не ширите ту болесну идеју братске љубави која нас је три пута у последњих сто година главе стајала. Уздравље браћо Срби и свако добро

    0
    0
    Odgovori
  12. Nikada nisam i necu moci da navijam za Hrvatsku, drago mi je sto su ispali! Zivela SRBIJA, zivela REPUBLIKA SRPSKA, zivela REPUBLIKA SRPSKA KRAJNA! Ronaldo majstore 😉

    0
    0
    Odgovori
  13. Ma Srbi su najgori ljudi sto postoje. Pre bi navijali za Tursku jer su od nje napravljeni a dice se ksko su pravi Srbi. Hrvati su dobri u svemu zato u svemu i igraju za klasu bolje od Srbije. Ne bi Modric igrao u Realu da je los igrac i covek. Pozz

    0
    0
    Odgovori
  14. Kojim bre Srbima se zahvaljuju, ko moze da „navija“ iz Srbije za njih, osim nekoliko crvenih narikaca zbog bratskih i sramnih crveno belih boja i zbog zajednickih „legendi kluba“, inace, ni jedan cestiti i ponosni Srbin-NE !!! PLACITE, TEK CE VAS STICI BOZJA KAZNAAAA ‘RVATIII

    0
    0
    Odgovori
  15. Kojim bre Srbima se zahvaljuju, ko moze da „navija“ iz Srbije za njih, osim nekoliko crvenih narikaca zbog bratskih i sramnih crveno belih boja i zbog zajednickih „legendi kluba“, inace, ni jedan cestiti i ponosni Srbin-NE !!!

    0
    0
    Odgovori
  16. Mogu samo da prokomentarišem da me je veoma žao zbog komentara koje čitam jer je mržnja zlo, unazadjuje čoveka i izjeda ga iznutra. Ja sam navijao za Hrvate i žao me je što su ispali. Stvarno mislim da dobro igraju i da su bili bolji. Čestitam im naznanju, kvalitetu i srčanosti a onakvi komentari nisu svojstveni srpskom narodu koji prašta, voli i pomaže. To je Srbija a ne mržnja i to ne pojedinca već celog naroda. Žao me je zbog komentara

    0
    0
    Odgovori
  17. eee moji Srbi,ili da vas zovem Jugosloveni, pa zar bi i jedan hrvat navijao za Srbiju da je obrnuta situacija! nikad nismo imali pameti, uvjek nam je tuđe g…. draže i manje smrdi od našeg!

    0
    0
    Odgovori
  18. Ko je bre ovaj debil sto je rekao da Beograd navija za hrvate? Mozda neki drugi grad ali Bg NIKAD. Za siptare i ustase nikad, pre bih crko. Ko ih bre j**e, raspali se da bog da…

    0
    0
    Odgovori
  19. Koliko srba da protjeraju pobiju il pokatolice treba pa da ih mi ne volimo.navijamo za drzavu koja je sve ucinila da nam zatre svaki trag.ja ne mogu da shvatim da je neko srbin i navija za njih? Ja ne znam sta je s nama mi smo stvarno nenormalni.

    0
    0
    Odgovori
  20. Trebao bih za hrvate al ne mogu, ne mrzim ih kao ljude, al ne mogu to je jace od nas, necu nikad moci, zao mi je al neke stvari se nikad ne zaboravljaju, Boli me k… Sto je to kao sport, mrzim kockaste koliko I albance, kad im vidim dresove zaoalio bi ih

    0
    0
    Odgovori
  21. Nikada za Hrvate, idemo Portugal vraćajte ih kući !!!!!!!!!!!!!!! Pljunuo bih sebe kada bi navijao za neoustaše.

    0
    0
    Odgovori
  22. Mi Srbi smo narod sa najmanje samopostovanja, zasluzujemo sve sto nam se desava, zar neko ko voli I postuje brata Srbina koji je protjeran I koga oni mrze samo sto je Srbin, moze da navija za Hrvate, zapamtite braco „srbijanci“, koliko se vi god trudili da navijate za njih, oni vas MRZE, alo BRE, MRZE. Zivjeli SRBI u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
    • Sajsi ga ljakse sa to Srbijanci. Zbog tog izmisljenog termina i jesmo tu gde jesmo. Pola „bosanaca“ (mislim na Srbe iz Bosne) je navijalo za rvate ovo prvenstvo. Mislite o tome.

      0
      0
      Odgovori
  23. Stid me je ovih Srba sto navijaju za Hrvate. Nikada ne bi mogao da navijam za proustasku drzavu! Srce mi je puno sto su ovako ispali,svaki euro im ovakav bio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter