3
Evropske lige

‘BOMBA’: Fenerbahče pravi ‘drim tim’ za Ligu šampiona, a u njemu je i fudbaler Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.16 u 09:45

Crvena zvezda će po svemu sudeći dobro naplatiti osvojenu titulu u Srbiji, a posle interesovanja za Huga Vijeru i Aleksandra Kataija, crveno-beli bi mogli da dobiju ozbiljnu ponudu za joše jednog fudbalera.

Olimpijakos se ozbiljno interesovao za Luisa Ibanjeza. Bio je spreman da plati i dva miliona evra. Sada su Grci dobili ozbiljnu konkurenciju. Naime, Fenerbahčeu je potreban levi bek, a kao jedan od kandidata za tu poziciju je Luis Ibanjez. Šta više da vest nije samo u domenu spekulacija pokazuje i slika koja se pojavila na jednom od turskih foruma gde su navijači „kanarinaca“ pravili idealan tim za sledeću sezonu. Pored Van Persija, Nanija i Ben Arfe u timu se našao i Argentinac.

Fenerbahce

Cena Luča se kreće oko dva miliona evra, ali je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio izričit da prodaje igrača neće biti do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja. Ipak, veliko je pitanje da li će šampion Srbije „smeti“ da odbije ponudu Turaka, ako se gigant iz Istanbula odluči da plati daleko veću cifru od one koja je minimalna, a već smo rekli da je to dva miliona evra.

(Izvor: YouTube/Croatian Football Talents)

0
0

3 Komentara

  1. Hahahahahaah 😀 da nije malo smuljivo svi igraci prvo veliko a ostala mala slova 😀 samo IBANJEZ velikim ahahahah neki nas pravio tim fenera 😀 ahhaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter